FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Mike Éva - angol tanár

Bemutatkozás

Angol tanár

Kedves Érdeklődő,

2010-ben az EKF-BTK Bölcsészettudományi kar Angol és Művelődésszervező szakán szereztem diplomát. Tíz éve dolgozom számlaképes nyelvtanárként. Óráim személyre szabottak, életkorhoz igazodó módszerekkel tanítok angolt kezdőtől felsőfokig. A diákok az óráimon a mindennapi életben jól használható, a tanulók igényeihez és céljaihoz igazított nyelvtudást szerezhetnek, készülhetnek különböző tipusú nyelvvizsgákra, érettségi vizsgára, állásinterjúra.

Több éve tanítok a felnőttoktatásban, számos nagy cégnél tanítottam és tanítok jelenleg is, üzleti és általános angolt. A tanítást nagy türelemmel végzem, és fontos számomra a tanítványaim sikere.
Kiemelt referenciáim: Szentkirályi - Kékkúti Ásványvíz Kft., JTI Hungary Zrt., L'Oréal Magyarország Kft., Coty Hungary, Közbeszerzési Hatóság, Pöyry Erőterv Zrt., Otto Bock Hungária Kft, XVI. Kerületi Kertvárosi Szakrendelő, Ferencvárosi Szakrendelő, Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet, valamint minisztériumok és közművelődési intézetek.

A tanítás mellett szerettem volna kulturális területen is tapasztalatot szerezni. Korábban a Magyar Természettudományi Múzeum munkatársaként lehetőségem adódott közreműködni múzeumpedagógiai foglalkozások és tárlatvezetések lebonyolításában, magyar és angol nyelven egyaránt. Érdeklődésemnek megfelelően szakfordítói tevékenységeket végeztem antropológiai területen (régészeti ásatások, honfoglalás kori temetők feltárásának leírása).

Köszönöm, ha felveszed velem a kapcsolatot.

Alapdíj:
4500 Ft/45 perc
6000 Ft/60 perc
9000 Ft/90 perc

Lemondás feltételei:
Az óra megbeszélt kezdési időpontja előtt több, mint 24 órával: ingyenes
Kérlek vedd figyelembe, ha a lemondani kívánt angolórád időpontja előtt már kevesebb, mint 24 óra van az óra megtartottnak minősül. Ha találsz a naptárban másik olyan foglalható időpontot, ami megfelelő számodra az elmaradt angolóra pótlására, ettől eltekintek.

 

 

       

 

Adataim

Cím:
Budapest XIII. kerület
Telefonszám:
06-30/409-3256
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
Igen, max. 2 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok4500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső