FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Biológia, kémia, biokémia tanár: Darvas Orsolya

Bemutatkozás

Darvas Orsolya - Eredményes érettségi felkészítés a belvárosban!

Biokémia tanár, Biológia tanár, Kémia tanár, Kémiai számítás tanár

Húsz éves oktatási tapasztalattal bármely igyekvő fiatalt hozzá tudok segíteni a vágyott jobb jegyhez, sikeres pótvizsgához, közép- vagy emelt szintű érettségihez, egyetemi felvételhez.

Tíz éves középiskolai pályafutásom alatt rengeteg diákot sikerült lelkesítenem a biológia és kémia iránt, magántanárként pedig még hatékonyabban tudom átadni a tudást és e tárgyak szeretetét. Tapasztalatom szerint a csoportos oktatás díjai ugyan vonzóak, de hatékonysága nyomába sem ér az egyéni felkészítésnek. Ezt pontosan meg tudom ítélni, mert minden évben van néhány diákom, aki ilyen oktatástól pártol hozzám. Óráimon a diákok egyéni adottságaihoz, tanulási tempójához, meglévő tudásához maximálisan igazodva érjük el a kitűzött tanulmányi célt.

Mindkét tárgyamban könnyű olyan gyakorlati példákat bemutatni, melyek felkeltik a gyengébb eredményű, esetleg általános tanulási nehézséggel küzdő diákok érdeklődését is. Amellett, hogy nagy türelemmel és odafigyeléssel tanítom a gyengébb tudású diákokat, a mélyebb érdeklődésű tanulók számára tehetséggondozást, versenyfelkészítést is vállalok.

Tanítványaim jelentős része orvosi egyetemre készül. Velük az érettségi követelmények mellett elmélyültebben foglalkozunk azokkal a témakörökkel, amelyek a későbbi tanulmányaik során nagy hangsúlyt kapnak (biokémia, anatómia, élettan). Az orvostudományi egyetemeket választó és szorgalmasan tanuló diákjaim 90 százaléka így már első alkalommal sikeres felvételi vizsgát tesz és a stabil alapoknak köszönhetően könnyebben veszi az egyetemi akadályokat is.

Házi feladatokat mindig adok, így az előrehaladás pontosan követhető és pótolhatók a tudásban maradt fehér foltok. Ezzel a módszerrel az iskolai jegyekben már néhány hét múlva javulás mutatkozik.

Az órákat kényelmes, légkondicionált irodámban, könnyen és biztonságosan elérhető helyen, az Astoria közelében tartom.

Idegen nyelvű tananyag esetén az óradíj 9000 Ft/45 perc. Tanulópárok esetében a díj 5000 Ft/45 perc diákonként. Az óradíjról természetesen számlát tudok adni.

Jelenleg főként online tanítok, illetve már csak délelőtti és kora délutáni időpontokra tudok új jelentkezőt felvenni.

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Astoria
Telefonszám:
06-70/453-0656
Tanít saját helyszínen?
Igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
Igen, max. 2 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Biokémia Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem8500 Ft / 45 perc
Biológia Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem8500 Ft / 45 perc
Kémia Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem8500 Ft / 45 perc
Kémiai számítás Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem8500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső