Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Wachulik Béla SKYPE-OS ÓRÁK TÖRTÉNELEM, NÉMET, ANGOL

Angol nyelv, Földrajz, Földrajz idegen nyelven, Német irodalom, történelem, Német nyelv, Történelem, Történelem idegen nyelven

További információ

 

 

Bognár Virág

Bemutatkozás

A szakszerűség -
Az ELTE német nyelv és irodalom szakán diplomáztam. Azóta több mint 10 éves nyelvtanári tapasztalatot szereztem általános iskolás kortól 70 éves korig, különböző korcsoportok oktatásában, különféle típusú nyelvvizsgákra való felkészítésében. Egyik legkedvesebb tanítványom 70 éves korában tette le a Goethe Intézet B2-szintű középfokú nyelvvizsgáját több éves közös tanulást követően. A nyelvtanítást csak egy-egy órában műveltem azokban az években, mialatt elemzőként dolgoztam hosszabb ideig egy hivatalban, és német, valamint angol nyelven nemzetközi projektekkel foglalkoztam. Jelenleg szabadúszó elemzőként és oktatóként tevékenykedem, és ismét örömmel fogadok egyéni nyelvtanulókat is. A hivatali, nemzetközi projektek során szerzett tapasztalatok alapján sikerrel segítem a német nyelvterületen munkát vállalni készülőket.

A francia nyelv -
Míg a német nyelvet általános iskola óta tanulom, és nemzetiségi német nyelvi gimnáziumban érettségiztem, közben szenvedéllyel foglalkoztam a francia nyelvvel és kultúrával. A Francia Intézet különböző képzésein és anyanyelvi környezetekben, tanároktól sajátítottam el a francia nyelvet – örömmel szeretném átadni tudásomat kezdőtől középfokig azoknak, akik szintén szerelmesek lettek a francia kultúrába!

Specialitásom -
Nem megy sehogy sem a beszéd? Óriási problémát jelent az élő, anyanyelvi beszéd megértése? Nem találod a kulcsot? Számos olyan tanítvány talált meg eddigi tanáréletem során, aki a beszédben, megértésben sehogy sem boldogult az idegen nyelvvel: nem sikerült a mondatokat összeraknia, a megértés terén leblokkolt – e NYELVhasználati, KOMMUNIKÁCIÓS NEHÉZSÉGEK sikeres leküzdésében komoly sikereket értem el. Az egyéni problémák pontos felmérésére, és finom, fokozatos áthangolására specializálódtam a kommunikáció terén.

Módszereim -
Hiszem, hogy minden ember egyedi személyiség, és a tanulásban is személyes stílusunk van, melyhez illően legjobban az egyéni nyelvtanulás során szeretnék támogatást adni. A személyes találkozást szívesen egészítem ki skype-os beszélgetésekkel, e-mailen küldött feladatokkal, internetes anyagok közös feldolgozásával. Nálam minden házi feladat egyéni jellegű, és általában több elektronikus segédanyagot, plusz gyakorló feladatot, érdekes kiegészítéseket küldök az órákat követően.


Óráimat – akár 60 percesek, akár 90 percesek – kellemes környezetben tartom, és a megadott árakat az első órát követően pontosítom a tanulás célja, gyakorisága, formája szerint.

Szívesen vállalom általános iskolás gyerekek német, vagy francia nyelvi korrepetálását!

Továbbá vállalok tantárgyakból is német nyelven felkészítést: történelem, irodalom, biológia.

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest XII. kerület, Déli pályaudvar közelében
Telefonszám:
06-30/520-4005
Tanít saját helyszínen?
Budapest Déli pályaudvarnál saját nyelvstúdió
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Biológia idegen nyelven Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi4000 Ft / 90 perc
Francia nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok3500 Ft / 90 perc
Német irodalom, történelem Szint nélkül4000 Ft / 90 perc
Német nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv3500 Ft / 90 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső