Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Sediánszky Nóra

Beszédfejlesztés, Cikkírás, Dráma/színház, Filmelemzés, Fogalmazás, Francia nyelv, Kreatív írás, Magyar irodalom, Magyar nyelv és irod. szak vmely kurzusa, Művészettörténet, Olasz nyelv, Szakdolgozatírás, Színháztörténet, Tarot kártya oktatás

További információ

 

 

Smith Katalin képesített nyelvtanár és vizsgáztató vállal felkészítést általános, gazdasági és idegenforgalmi nyelvvizsgákra, érettségire és állásinterjúkra nagy tapasztalattal és eredményességgel.

Bemutatkozás

Hosszú évek óta tanítok általános, üzleti, gazdasági és idegenforgalmi angolt. Képesített angol tanár, fordító, tolmács és közgazdász vagyok. Rendelkezek TELC/iXam/ vizsgáztatói képesítéssel, de más nyelvvizsgákra is fel tudok készíteni, pl. IELTS, Társalkodó, Origó, BME, üzleti, vendéglátói és bármilyen gazdasági nyelvvizsga is szóba jöhet. Sokáig éltem Angliában, ahol tanítottam külföldi gyermekeket angolra, és ennek érdekében el is végeztem egy angliai angol nyelvtanárokat képező kurzust. Nagy gyakorlatomnak köszönhetően ötvözni tudom a legsikeresebb hagyományos és modern nyelvoktatási módszereket. Angliában és Amerikában élő angol anyanyelvű rokonaim segítségével bármilyen nyelvi problémát meg tudok oldani.
Az óradíj irányadó, összege szinttől és intenzitástól függően változik, ugyanakkor számos kedvezménnyel csökkenthető. Az első alkalom ingyenes.

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest
Telefonszám:
06-31/781-8156
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv2000 Ft / Megegyezés szerint

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső