FB pixel code
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Bödecs András

Bemutatkozás

Angol tanár, Kémia tanár

Tíz éves magántanári tapasztalattal, diplomás angol-kémia tanárként vállalok érettségire, nyelvvizsgára való felkészítést, korrepetálást angolból és kémiából.

Az ELTE angol-kémia szakán szereztem középiskolai tanári diplomát. A tanítást hivatásomnak tekintem, így az egyetem mellett igyekeztem bővíteni pedagógiai eszköztáramat. A játékpedagógiától kezdve, a demokratikus nevelésen át a coaching-ig sikerült úgy módszereket megismernem, melyeket a tanári munkám során is előszeretettel alkalmazok. Szívügyem a tanulásmódszertan, melynek gyakorlása a tanítási-tanulási folyamat szerves részét képezi óráimon. A terület legfrissebb eredményeit magam is aktívan követem és saját tanulásomhoz is alkalmazom ezeket.

Bátyámmal úgy döntöttönk, hogy 2022 őszétől, teljes állásban foglalkozunk magántanítással közös vállalkozásunkon keresztül, melyben hasonlóan elkötelezett és magas szakmai színvonalon oktató tanárkollégákkal szeretnénk együtt dolgozni

Kémiából speciálitásom az emelt szintű érettségire való felkészítés; ezt élvezem leginkább csinálni, de általános iskolai és gimnáziumi anyag gyakorlását és ismétlését is szívesen vállalom. Angolból a közép-és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítést, vagy a hasonlóan magas szintű nyelvtudással rendelkező tanulók fejlesztését részesítem előnyben.

Egyik tanítványom írta:
"Szinte nulla kémia tudással érkeztem hozzá, és rövid időn belül hihetetlen mennyiségű emelt szintű tananyagot tudtam elsajátítani neki köszönhetően. Az órákra mindig szívesen érkezem, hiszen nagyon jó hangulatban telnek, hihetetlenül jól és érthetően magyaráz! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Rólam és pedagógiai szemléletemről többet is olvashatsz személyes weboldalamon: https://bodecsandras.com/

Bátorítalak arra, hogy keress meg e-mailben (bodecs.a@gmail.com) vagy a megadott telefonszámon, ha van bármi kérdésed, illetve ha szeretnél jelentkezni hozzám.

Az első, megbeszélő alkalom ingyenes.
Ha szeretnél jelentkezni rá, e-mailen és telefonhíváson kívül rögtön foglalhatsz időpontot a https://app.minup.io/book/bodecs-andras oldalon. Ebben az esetben én kereslek téged a részleteket illetően.
Az órákat igényeid szerint személyesen nálam, a Kálvin térhez közel vagy online tartom.


Szeretettel várom a megkeresésed!

 

 

 

Adataim

Cím:
1093 Budapest, Lónyay utca 15.
Telefonszám:
06-30/446-3192
Weboldal:
https://bodecsandras.com/
Tanít saját helyszínen?
Kálvin térhez közel
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
max 2 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok8000 Ft / 50 perc
Kémia Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 50 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső