FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Ének tanár, jazzének tanár: Gáspár Szilvia

Bemutatkozás

Gáspár Szilvia -ének tanár, jazzének tanár, hangképző tanár

Ének tanár, Hangképzés tanár, Jazzének tanár

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének előadóművész, - tanár szakán diplomáztam valamint nagy könnyűzenei énekesi tapasztalatom van. 20 éve Európa szerte sokat koncertezem, tanítok.

Jelenleg a Zeneművészeti Intézetben tanítok Jazz-ének tanszakon. Készítettem már fel magánúton sikeresen zenei tehetségkutatókra, versenyekre, felvételikre jazz, pop, rock, musical, mai modern dalokból egyaránt tanítványaimat. Nagyon szeretek tanítani és örülök, hogy hozzám is szeretnek jönni a tanítványaim:) Fontosnak tartom a személyre szabott oktatást, valamint hogy szakmailag a lehető legtöbbet segítsek a hangképzésben, felkészülésben. Hobbiból éneklőket is szeretettel várok. Gyerekek zenei fejlesztését is vállalom.10 évig tanultam klasszikus zongorázni, Kodály Zoltán - módszerén nőttem fel. Tanítottam ének - zenét általános iskolában és gimnáziumban is. Szeretettel várom az énekelni vágyókat és a másoknak meglepetést ajándékozókat!!!

Tanítványaim véleménye az óráimról:

Orsi:
Én nagyon szerettem Szilvihez hangképzésre, énekórákra járni. Nagyon jó tanár, komoly gyakorlattal és szeretem, ahogy énekel. Nemcsak tanít, de nyitott a tanulásra, folyamatosan fejleszti magát. Az első alkalmak után biztosan éreztem, hogy máshogy énekelek, mint korábban. Tudatosabban tudok bánni a hangommal, mint azelőtt. Sok év éneklés után is van mit tanulnom tőle légzésből és technikailag. Nagyon jól rá tud hangolódni a tanítványaira. A dalokat együtt választottuk ki, mindig érezte, mikor melyikkel tudunk a legjoban haladni. Szilvi tele van pozitív energiákkal, mindig feltöltődve jöttem el az óráktól, emberileg is sokat kaptam tőle. Tiszta szívvel ajánlom őt mindenkinek, aki énekelni szeretne tanulni.

Gy. Zsuzsi:
Hobby szinten járok Szilvihez, sosem jártam előtte hangképzésre.
Egy bő félév elteltével ezek az észrevételeim:
Jó:
Vidám, baráti légkör
Könnyű, rugalmas időpontegyeztetés, illetve rugalmas időkezelés az órán
• Egyéni igényekhez alkalmazkodó dalválasztás és technikai fejlesztés
• Sok apró praktika ami segít: akár az izgalom leküzdésében, akár az "ellazulásban"- mély, szerteágazó elméleti tudás az éneklésről (pedig valószínűleg én ennek csak egy kis szeletét láttam eddig)
• Megfelelő mennyiségű pozitív visszacsatolás/ bíztatás a tanuló számára
• Zongorakíséret a dalokhoz

F. Tibi:
Sokat tanulok Szilvitől az óráin zeneileg,emberileg egyaránt.Nagy tudással és tapasztalattal rendelkező énekes és tanár, aki mindig motivál a fejlődésben és türelemmel és szeretettel segít át a technikai nehézségeken. Csak ajánlani tudom!!

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Budapest,
Telefonszám:
06-70/507-2781
Weboldal:
gaspar-szilvia.hu
Tanít saját helyszínen?
Budapest IX. kerület
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
ÉnekKezdő, Haladó, Profi8000 Ft / 60 perc
HangképzésKezdő, Haladó, Profi8000 Ft / 60 perc
JazzénekKezdő, Haladó, Profi9000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső