Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Török Csaba HATÉKONY OKTATÁS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS. ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS! BEADANDÓ DOLGOZATOK.

Analízis, Atomfizika, Bevezetés a matematikába (ELTE), Csillagászat, Differenciálegyenletek, Differenciálgeometria, Differenciálszámítás, Dinamika, Diszkrét matematika, Értékpapírszámtan, Fizika, Fizika idegen nyelven, Gazdasági matematika, Hőtan, Integrálszámítás, Kémia, Kémiai számítás, Kombinatorika, Komplex függvénytan, Komplex számok, Kvantitatív módszerek, Lineáris algebra, Matematika, Matematika alapjai (ELTE), Matematika idegen nyelven, Mátrixalgebra, Mátrixszámítás, Mechanika, Operációkutatás, Optimumszámítás, Statisztika, Számelmélet, Valószínűségszámítás, Véges matematika

További információ

 

 

Bak Éva

Bemutatkozás

Angol szakos nyelvtanárként, sok-sok éves gimnáziumi, nyelviskolai, magántanári tapasztalattal, rendelkezem, precíz, megbízható tanárnő vagyok. Tanítványaim beszélgetve és írásban, gyakran játékos, de sohasem öncélú formában sajátítják el a nyelvet és a kulturális ismereteket. Azonban néha bizony magolással vagy szótanulással, olvasással vagy fordítással is meg kell birkózni! Mindig szem előtt tartjuk, hogy mi a cél: ha pl. vizsgára készülünk – nyelvvizsga, érettségi-, a vizsga feladattípusait gyakoroljuk. A megtanulandó szóanyagot témakörök szerint csoportosítom. Nem ragaszkodom egyetlen módszerhez vagy tankönyvhöz, a tananyagot a tanuló igényei, szükségletei, nyelvi szintje szerint válogatom össze. Gyakran számon kérem az átadott tudást, és mindig adok házi feladatot.
Kizárólag a lakásomon Budapesten (XI. ker. Dajka G. u.-hoz közel) dolgozom. Ha a megbeszélt időpontot az óra napján mondja le, akkor azt megtartott órának tekintjük.
Egyéni oktatás: 3000 Ft / 45 perc, 4000 Ft / 60 perc, 5000 Ft / 90 perc

 

 

 

Adataim

Cím:
1118 Budapest, Előpatak u.
Telefonszám:
06-30/459-3062
Tanít saját helyszínen?
Igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
Igen, maximum 2-3 fő
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelvKezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok3000 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső