FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Angol tanár: Molnár Bertalan

Bemutatkozás

Molnár Bertalan

Angol tanár

-= Rólam =-

Molnár Bertalan vagyok, diplomás angol nyelvtanár, az angolozz.hu nyelvoktató portál tulajdonosa és vezető fejlesztője. Az angol nyelvoktatás a szenvedélyem és a hivatásom is egyben.

2001 óta főállásban tanítok angolt, és ezen időszak alatt komoly felnőttoktatási rutinra tettem szert. Specialitásom a mások szerint rossz nyelvtanulási képességű tanulók oktatása, akik velem mégis jól tudnak fejlődni.

Az elmúlt bő két évtizedben dolgoztam tolmácsként, szakfordítóként, az angol üzleti nyelvet mindennapi szinten használó kereskedelmi vezetőként, valamint PR és marketing vonalon is a nyelvoktatás mellett, de mindig is az angol nyelv oktatása volt az igazi szakterületem.

2006 óta vezetőtanárként és vizsgáztatóként is közreműködtem különféle, elsősorban vállalati nyelvtanfolyamok szervezésében és lebonyolításában. Dolgoztam továbbá (és dolgozom a mai napig is) tananyag-fejlesztőként és nyelvi lektorként.

2012-ben indítottam el a nyelvoktató portálomat, amely mára havi több tízezres látogatottsággal büszkélkedhet. Az elmúlt 12 évben tekintélyes mennyiségű tananyagot gyártottam erre a portálra; ezen belül számos e-könyvet publikáltam.

-= A nálam folyó oktatásról =-

Hacsak nem vagy teljesen kezdő, a közös munkát minden esetben egy alapos szintfelméréssel, illetve az igények felmérésével kezdjük, majd közösen kidolgozunk egy tervet az együttműködésünkre.

Alapvetően nem kurzuskönyvből tanítok, hanem speciálisan a te igényeid szerint összeválogatott tananyagokból (amibe bele tudjuk vonni a nyelvoktató portálom online anyagait is), de természetesen arra is van lehetőség, hogy valamilyen általad preferált tankönyvből tanuljunk.

Nyelvoktatói tevékenységeim széles kört ölelnek fel: vállalok...

• szintfelmérést,
• tanácsadást,
• konzultációt,
• korrepetálást,
• szaknyelvi oktatást,
• beszédfejlesztő órákat,
• angol nyelvvizsga felkészítést bármilyen szinten, bármelyik vizsgára,
• angol nyelvű érettségire való felkészítést közép- vagy emelt szinten,
• egyetemi angol nyelvi alapvizsga felkészítést,
• anglisztika államvizsga felkészítést, valamint
• nyelvi lektorálást angolul és magyarul egyaránt.

-= Óradíj =-

Már 4800 Ft / 45 perc óradíjtól vállalok egyéni nyelvoktatást online. Csoportos, illetve offline órákra egyénileg tudok ajánlatot adni. Részletes árakat és kedvezményeket a honlapomon találsz.

https://www.angolozz.hu/tanar/

Két különleges szolgáltatást is nyújtok diákjaim részére ingyenesen:

1. Amíg a diákom vagy, a nyelvoktató portálom bármely fizetős termékét ingyen használhatod (akár sok tízezer forint értékben), az együttműködésünk végeztével pedig a birtokodban maradnak az addig a rendelkezésedre bocsájtott fizetős online tartalmak.

2. Az együttműködésünk ideje alatt bármikor kérhetsz online nyelvi segítséget az órákon kívül is, akár a közösen vett tananyaggal kapcsolatosan, akár attól függetlenül is.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor vedd fel velem bátran a kapcsolatot az itt megadott elérhetőségeim bármelyikén! Gyorsan válaszolni fogok minden kérdésedre.

U.i.: Az alábbi (finoman szólva is bosszantó) rossz tanári szokásokra nem kell számítanod, ha velem tanulsz:

• Nem fogok az órán mosogatni, takarítani, kutyát etetni, stb.
• Nem fogok kéretlenül a magánéletemről mesélni neked.
• Nem fogok olyan feladatokat adni neked órán, amivel megy a drága időd, miközben én semmit nem csinálok (pl. hallgatási feladatok).
• Nem fogok magyarul beszélni az órán, ha kifejezetten egynyelvű formában történik az oktatásod megállapodásunk szerint.
• Nem fogom az utolsó pillanatban lemondani az óráinkat. (Csak nagyon kivételes, indokolt esetben mondok le órát, pl. ha nagyon beteg vagyok.)
• Nem fogok több hetes szüneteket tartani.
• Nem fogok eltűnni, miután előre kifizettél nekem több angolórát. Nem is feltétlenül kell előre kifizetned az órákat, hanem akár egyesével, az órák után is tudsz fizetni.

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
06 20 490 5141
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/angolozz/
Weboldal:
https://www.angolozz.hu/tanar
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
igen
Vállal csoportos oktatást?
igen
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv4800 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

     

     

    TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső