FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Tóth Sára

Bemutatkozás

Német tanár

Sziasztok!

Szeretettel várok Mindenkit, aki németül szeretne tanulni. Pécsett tanultam és szereztem diplomát. Német tanítással 6 éve foglalkozom. Munkám a szenvedélyem.

Szeretettel várok minden leendő diákot az óráimon! Német tanítást vállalok kezdő szinttől egészen felsőfokig, valamint C2 Goethe nyelvvizsgára is!! Gyerekek és felnőttek jelentkezését egyaránt várom. A német gyerekkorom óta a szenvedélyem éppen ezért hatalmas nagy lelkesedéssel oktatom. Jelenleg online tanítok csak. Ami az időt illeti, rugalmas vagyok, hétköznapokon, hétvégén, és este is tanítok, igény szerint.

Óráim egyénre szabottak, interaktív módszerekkel tanítok, ezáltal az online tanulás is sokkal egyszerűbbé válik. Elektronikus formában biztosítok minden tananyagot! Óráimon kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek az élő beszédre és az ÉLMÉNYKÖZPONTÚ oktatásra, mindezeket oldott légkörben. Nem baj ha akadozunk, azért vagyok, hogy segítsek! Szépen lebontjuk az összes gátat, ami esetleg blokkol, hogy teljesen komfortosan szólalj meg! Gyere és érjük el együtt a céljaid!! A tananyagot és biztosítom számodra, semmit nem kell venned. Az alapok elsajátítása is elengedhetetlen bármilyen nyelv tanulása során, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetek rá, hogy ne kelljen visszatérned 5-10 év múlva, hanem egyszer s mindenkorra elsajátítsd őket! Folyamatos visszacsatolást kapsz a teljesítményedről! Podcastok, videók színesítik óráimat. Házi feladatot kapsz, hiszen ezáltal tudod az órán elhangzottakat gyakorolni és elmélyíteni a tudásod.

Amit kínálok: elsősorban INGYENES 20 PERCES PRÓBAÓRA itt átbeszéljük a CÉLJAID, felmérjük a szintedet és megismerjük egymást. Ezután felépítem a TE számodra megfelelő tematikát. Hiszen mindannyian más céllal vágnak neki az idegennyelv tanulásnak, valaki vizsgára készül, valaki pedig a mindennapi boldogulás miatt szánja rá magát a tanulásra, illetve mindenkinek más az érdeklődési köre!
-nyelvvizsga felkészítés (Goethe, Telc, ÖSD, Euro, ECL, DSD, BME,ORIGO, TESTDAF,iTolc, ZöldÚt,PROFEX-ORVOSI; TelcHochsschule, DSD 2); JUNIOR NYELVVIZSGA FELKÉSZÍTÉS BERUFSDEUTSCH IS!
-szakmai nyelvvizsga (gazdasági , üzleti, idegenforgalmi)
-HR szakirány
-IT területen dolgozók számára beszéd illetve szakmai szókincsfejlesztés, szituációk, amiket a munkád során használnod kell, ezeket jó begyakoroljuk!
-érettségi (közép,emelt) figyelve az előforduló buktatókra, feladatok módszertani értelmezése, hogy hogyan is állunk neki
-üzleti német "Business Deutsch"
-felvételi, osztályozó vizsga, záróvizsga, pótvizsga
-külföldi munkavállalás
-állásinterjúra való felkészítés
- nyelvtani rendszerezés
-beszédkészség fejlesztése
- ha elmaradtál a suliban, vagy előre szeretnél dolgozni, vagy tudásod szinten tartani
-célzott felkészítés az adott szakma nyelvére
-iskolai tananyag, házi feladatok elkészítése
-külföldi felvételire való felkészítés
- iskolai felkészítés kifejezetten két tanítási nyelvű gimnáziumba járó diákok számára
-bármi ad-hoc jellegű dolog,prezentáció elkészítésében való segítség
-tanulási nehézségekkel küzdők számára is felzárkóztatás
-egyetemi kurzusokban való segítség, beadandók átnézése, alapvizsgára való felkészítés nyelvszakokon, Grundprüfung
-telefonos ügyintézés német nyelven, akár hosszútávon is

Továbbá vállalok még fordításokat magyarról-németre valamint németről -magyarra, illetve lektorálást. Külföldieknek magyar mint idegennyelvet is tanítok!
Egyéni és csoportos oktatást is vállalok.
Számlaképes vagyok. Cégeknek és magánszemélyeknek is!

Elérhetőségeim:
06308450596
email: tothsara1129@gmail.com

Bármi kérdés esetén keressetek nyugodtan!

Óráim személyre szabottak, jó hangulatúak, mindenki számára biztosítok ingyenes tananyagot! Nálam TE állsz a középpontban a céljaid és az igényeid! Interaktív módszerekkel tanítok, amik elősegítik a haladásod! A tananyagot biztosítom SZÁMODRA! ÍRÁSOS feladatok javítása, óra előtt. Nagyon szeretek különböző szövegekkel dolgozni az órákon, személyre szabottan, a diák érdeklődési körének megfelelően, hiszen így lehet igazán az élő nyelvet elsajátítani. Ehhez viszont a TE szorgalmadra is szükség lesz! Nagy hangsúlyt fektetek a kiejtésre is!

Magazinok, podcastok, videók használata az órák során. Órák után google dokumentumot kapsz, mely tartalmazza az órán elhangzottakat, szavakat és házi feladatot! Minden Nap németül magazint használom óráim során, amit el is küldök Neked! Ezenkívül dalokkal, receptekkel is szívesen dolgozok és beépítem az órákba! Az óradíj előreutalással történik, 24 órán belül lemondott óra megtartottnak számít! Részletfizetésre, illetve pénz visszafizetésre nincs lehetőség!!!!
Elérhetőség: 06308450596 vagy email: tothsara1129@gmail.com
Skype: https://join.skype.com/invite/eD1K2LmNkjhs

Árak: 6000- 50 perc 9500,- 90 perc
Szaknyelv: 6500- 50 perc
Külföldi ár: 23 euro 50 perc
Hétvégi órák: 6500,- 50 perc
Páros: 7000,-
Az ár céges számlázás esetén eltérhet!

 

 

       

 

Adataim

Cím:
Dombóvár
Telefonszám:
06308450596
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
10 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Német nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv6000 Ft / 55 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső