FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Angol tanár: Titz-Mohácsi Vanda

Bemutatkozás

Titz-Mohácsi Vanda

Angol tanár

Angol nyelvtanár és vizsgáztató háttérrel, közgazdász, mentálhigiénés és neveléstudományi szakember diplomákkal és tapasztalattal angol magánórákat vállalok. Munkámban ötvözöm ezen szakterületek releváns elemeit, hogy tanítványaim a tanulást maximálisan támogató környezetben sajátíthassák el a nyelvet.

Carl Rogers elveit alkalmazom az óráimon: a tanulóközpontúság, az elfogadás, az empátia jellemez. Neveléstudományi szakemberként meggyőződésem, hogy a jó tanár-diák kapcsolat és a személyes figyelem alapvető eleme a közösen alakított tanulási folyamat sikerének. Barátságos légkörben, optimális kihívásokkal nyelvi kreativitásra és önálló gondolkodásra ösztönzöm tanítványaimat, már megszerzett tudásukat is mozgósítva. Szívesen segítek a nyelvtanulásban átélt kudarcok, megrekedések, erős idegen nyelvi kommunikációs gátlások okának feltárásában és kezelésében.

Mivel magam is több más idegen nyelvet tanultam és használok, jól ismerem a folyamat dinamikáit, nehézségeit és örömeit. Szakmai hátteremnek köszönhetően a neveléstudományi, felsőoktatási, gazdasági, valamint az Európai Uniós szaknyelvben is járatos vagyok.

Elsősorban felső tagozatosok, középiskolások és felnőttek oktatását vállalom. Egyéni vagy kétfős órákat ajánlok minden szinten. A jelenléti oktatás híve vagyok, de igény esetén online platformon is tartok órát.

Óradíj: 5500 Ft/45 perc.
Időpontok: hétköznap délután 17.00 órától, szombaton délelőtt
Helyszín: Budapest, Zugló (Pillangó park)
Online: Zoom

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Budapest, XIV. kerület, Pillangó park környéke
Telefonszám:
+3670 947-3212
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv4500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső