FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Biológia, biokémia, genetika tanár: Téglás Bence

Bemutatkozás

Téglás Bence - biológia emelt szintű érettségi előkészítő

Biokémia tanár, Biológia tanár, Biológia idegen nyelven tanár, Genetika tanár

Téglás Bence vagyok molekuláris biológus és magántanár. Jelenleg a Semmelweis Egyetem és az ELTE TTK oktatója. Több, mint 10 éve foglalkozom magántanítással elsősorban biológia emelt szintű érettségi felkészítéssel, biológia versenyfelkészítéssel (OKTV) illetve angol közép és felsőfokú nyelvvizsga felkészítéssel.

Saját alapítású kis csoportos érettségi előkészítőm kiváló lehetőséget nyújt az érettségihez illetve az egyetem megkezdéséhez szükséges megalapozott tudás megszerzésére, megfizethető áron. Óráimon kiemelt figyelmet fordítok az egészséges tanár-diák viszony kialakítására illetve a megfelelő csoportdinamika fenntartására. Meggyőződésem, hogy egy olyan környezet, ahol a diákok otthon érzik magukat, mernek kérdezni, nem félnek az oktatótól hanem partnerként tekintenek rá lényegesen növeli a felkészülés hatékonyságát. Úgy gondolom, hogy a tanár tekintélyét nem a rendszeres fegyelmezés, a szigor és az eltúlzott verseny alapozza meg, sokkal inkább a szakma iránti elhivatottság, az oktatott tantárgy szeretete és a tudásátadás eredendő vágya.

Diákjaim évek óta gond nélkül nyernek felvételt olyan felsőoktatási intézményekbe, mint a SOTE általános orvosi szak, Állatorvos Tudományi Egyetem állatorvosi szak, ELTE Biológia szak, ELTE pszichológia szak, BME biomérnöki szak, BME környezetmérnöki szak stb. Korábbi visszajelzések alapján nem csak a sikeres érettségi megszerzéséhez szükséges tudást köszönhetik képzéseinknek, hanem az egyetem első 1-2 félévének elvégzéséhez is kiváló alapot nyújt az általunk biztosított tudás és természettudományos világnézet.

Ha megalapozott tudásra vágysz, progresszív, fiatalos tanárt szeretnél jó hangulatú, diák központú órákon vennél részt, ne habozz! Keress bátran alábbi elérhetőségek valamelyikén!

https://www.ethalonstudies.hu/

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
1117 Pázmány Péter sétány 1/C
Telefonszám:
+36703928832
Weboldal:
https://www.ethalonstudies.hu/
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
5-12 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Biokémia Egyetem8000 Ft / 60 perc
Biológia Egyetem2000 Ft / 50 perc
Biológia idegen nyelven Egyetem8000 Ft / 60 perc
Genetika Egyetem8000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső