FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Boncz Mercédesz Tamara

Bemutatkozás

Angol tanár, Magyartan tanár, Német tanár

Gyakorlatorientált és beszédcentrikus német, angol és magyar nyelvtan oktatás!

Már három éve tartó magántanári karrierem során folyamatosan szem előtt tartom azt, hogy a szintfelmérést követően minden diákom számára olyan egyedi tananyagot állítsak össze, amelynek köszönhetően a beszéd- és az íráskészségük egyaránt fejlődik. Ezenfelül a száraznak tűnő, számos téma és nyelvtan mellé igyekszem a figyelmet fenntartó, az órát feldobó, ugyanakkor az adott tananyag elsajátítását támogató gyakorlatias feladatokat becsempészni.

A német nyelv tudásomat már 14 éve finomítom, amelyhez erősen hozzájárult az, hogy német kéttannyelvű osztályban érettségiztem, valamint egy rövidebb időszakot töltöttem el Ausztriában. Ezenfelül egyetemi tanulmányaim alatt német anyanyelvű professzor kurzusára jártam egy féléven keresztül. Az angol nyelv elsajátítását gimnáziumban kezdtem el, majd felsőfokú tanulmányaim és munkám révén tovább fejlesztettem. Kommunikátorként, médiaszakértőként és pedagógusként igyekszem mind írásban mind pedig szóban a magyar nyelvtan előírásainak megfelelően kifejezni magam. Ehhez alkalmazott praktikáimat és a magyar nyelvtan nehézkes elsajátítását megkönnyítő technikáimat törekszem átadni a tanítványaimnak.

Az eddigi diákjaimnak többféle szempontból segítettem nyelvtudásuk és magyar nyelvtanuk fejlesztését, így várom az olyan személyek jelentkezését is, akik nyelvvizsgát szeretnének letenni, külföldön helyezkednének el, nyelvismeretüket frissítenék, magyar nyelvtanukat pontosítanák vagy szépítenék :)

 

 

       

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
06-20/248-8460
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2-3 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelvKezdő, Alapfok, Középfok4500 Ft / 60 perc
Magyar nyelvtan Általános iskola, Középiskola4500 Ft / 60 perc
Német nyelvKezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok4500 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső