FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Angol, német tanár: Boncz Mercédesz Tamara

Bemutatkozás

Boncz Mercédesz Tamara

Angol tanár, Német tanár

Korosztálytól független, egyéni célokhoz igazított, gyakorlatorientált és egyben beszédcentrikus német és angol nyelvoktatás!

Már több mint három és féléve tartó magántanári karrierem során folyamatosan szem előtt tartom azt, hogy a szintfelmérést követően minden diákom számára olyan egyedi tananyagot állítsak össze, amelynek köszönhetően a beszéd- és az íráskészségük egyaránt fejlődik. Ezenfelül a pedagógiához erősen kapcsolódó, a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció- és médiatudomány alap- és mesterszakának elvégzése során számos, a nyelvek magabiztos elsajátításához alkalmazható vizuális és audiális technikákat sajátítottam el. Ezen módszerek felhasználásával igyekszem a száraznak tűnő témák és nyelvtanok gyakorlását segítő feladatsorok mellé a figyelmet fenntartó, az órát feloldó, ugyanakkor az adott tananyag megtanulását támogató gyakorlatias feladatokat becsempészni.

A felnőtteken és a fiatalokon túl már lassan egy éve gyerekek nyelvoktatásával is foglalkozom. Az órák során, az aktuális kedvenc mesékből, ünnepekből és témakörökből merítve a mindennapi élethez szükséges nyelvi készségek elsajátítását, kommunikáció támogatását, valamint beszéd- és íráskészség fejlesztését segítő feladatokkal foglalom le a gyerekeket. Továbbá az iskolában tanultak mentén hozzájárulok az adott nyelvből való félzárkózáshoz vagy az addig tanult ismeretek megerősítéséhez.

A német nyelv tudásomat már közel 14 éve finomítom, amelyhez erősen hozzájárult az, hogy német kéttannyelvű osztályban érettségiztem, valamint egy rövidebb időszakot töltöttem el Ausztriában. Ezenfelül egyetemi tanulmányaim alatt egy német anyanyelvű professzor kurzusára jártam egy teljes féléven át. Az angol nyelv elsajátítását gimnáziumban kezdtem el, majd felsőfokú tanulmányaim és munkám révén tovább fejlesztettem.

Az eddigi diákjaimnak többféle szempontból segítettem nyelvtudásuk fejlesztését, így várom az olyan személyek jelentkezését is, akik nyelvvizsgát szeretnének letenni, külföldön helyezkednének el, vagy csak nyelvismeretüket frissítenék, pontosítanák és szépítenék! :)

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
06-20/248-8460
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2-3 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelvKezdő, Alapfok, Középfok4500 Ft / 60 perc
Német nyelvKezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok4500 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső