FB pixel code
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Németh Barbara

Bemutatkozás

Angol tanár

Attól függően alakítom ki a tanmenetet, hogy mik az erősségeid és miben kell még fejlődnöd (találkoztam már olyan tanulóval, aki írásban B2-es szinten volt, és csak a beszédkészségén kellett javítani a nyelvvizsgához, de ugyanez fordítva is előfordulhat).

Magamról: 30 éves vagyok, és van két kisgyerekem. Születésük előtt tanítottam gyerekeknek kis csoportokban, és felnőtteknek egyénileg angolt.

Fél évet éltem Hollandiában, és még az egyetem alatt fél évet pedig Belgiumban - mindkét helyen hollandul tanultam közben, így én is emlékszem még a kezdő nyelvtanulás nehézségeire. :)

Régebbi időkre visszaemlékezve, már általános iskolában korrepetáltam az osztálytársaimat angolból, amikor megkértek, hogy írjam meg nekik a házijukat, úgyhogy az angol tanár szerep közel áll hozzám. 13 éves koromban töltöttem egy nyarat Kanadában egyedül, az ott élő rokonaimnál, ez nagyon sokat segített a nyelvtudásomban.

A Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem, anglisztika szakon 2014-ben.

Mielőtt "elköteleződnél', felajánlok neked egy ingyenes, kb. 30 perces beszélgetést, amiben (itt még magyarul, maximum a végén egy rövid beszélgetés angolul!) megbeszéljük, hogy pontosan mire lenne szükséged, mikor és mit tanultál, illetve egyeztetünk, hogy milyen időpontokban tudnánk együtt dolgozni. Ezek után még mindig dönthetsz úgy, hogy inkább mással szeretnél tanulni.

A 60 perces óra díja 7000 Ft, a 90 perces óra 9000 Ft.

 

 

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
06-20/344-1809
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
Max. 3 főig
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok6000 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső