FB pixel code
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Berke Katalin

Bemutatkozás

Angol tanár, Német tanár

Kedves Tanítványok! Tisztelt Szülők!

Türelemmel, otthonról hozott pedagógiai érzékkel vállalom általános iskolás korúak online oktatását németből, magyarból és angolból. Ismerem a többnyelvű környezetben élő gyerekek órák utáni feladatait, és szabadon alkalmazkodva a tanórák anyagához (tanulás technikai módszerekkel is) segítségükre tudok lenni. Akár csak a német és/vagy angol nyelvek használatával is.

A felnőtt tanulni vágyó, aki belefáradt a nyelvtan és a hosszú szólisták ismétlésébe, közreműködésemmel közelebb kerül, eljut a magabiztos nyelvhasználatig. Gyakorolhatja velem a valós életből vett példák segítségével a nyelv fordulait és az anyanyelvi kiejtést.

A külföldi munkavállalás nyelvi helyzeteiben is támogatni tudom Önt, próba állásinterjún, hivatali ügyintézésben.

Jelenleg Svájcban, Luzern kanton-ban tanulok angol oktatási nyelvű nemzetközi egyetemen.

Általános iskolában németül tanultam (német nyelv, matematika, környezetismeret, országismeret, testnevelés, ének, rajz) majd gimnáziumban (fizika, matematika, földrajz, informatika, történelem, német nyelv és irodalom, utóbbi háromból német nyelven érettségiztem). Magyarországi gazdasági szakképzés tárgyainak 90%-át német nyelven tanultam (könyvelés, marketing, beszerzés jogi és gazdasági aspektusai, beszerzési logisztika, termék és termelés, gyártás, vevő kapcsolatok alakítása, HR, költség és eredmény számítás). Eredményes angol-német gazdasági szaknyelvvizsgával és gyakorlattal rendelkezem.

Az oktatási rendszerben eltöltött éveim alatt németből és angolból több, mint 10 vizsgát tettem belföldön és anyanyelvi környezetben A2-től C2-ig (Kodolányi, ECL, TELC, TestDaF, DSD I-II, Goethe, Cambridge (CAE), emelt szintű nyelvi érettségik, KMK és Goethe gazdasági szaknyelvvizsgák).

Az bemutatkozó óra 30 perces és ingyenes.

Óradíj: 5000 Ft / 45 perc

E-mailben és messengeren várom jelentkezésedet.

 

 

 

Adataim

Cím:
Telefonszám:
06-70/719-1534
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
igen
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv5000 Ft / 45 perc
Német nyelv Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv5000 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső