Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Kiss Zalán - Kis csoportos emelt szintű érettségi előkészítő (5-12fő), magántanár.

Bemutatkozás

Matematika tanár,

Kiss Zalán Attila vagyok, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem matematika szakán adattudományi szakirányon végeztem. Már egészen fiatalon eldöntöttem, hogy a logika és a matematika lesz az, amivel elsősorban foglalkozni szeretnék. Az Óbudai Árpád Gimnáziumban tanultam, ahol kitűnőre érettségiztem, azonkívül angolból felsőfokú nyelvvizsgát is szereztem. Magánórákat az egyetem mellett kezdtem el adni. A tanítás során azt tapasztaltam, hogy a baráti légkörben végzett közös munka során együtt felfedezett összefüggések és következtetések egy életre megmaradnak a diákokban. Ennélfogva úgy hiszem, hogy megfelelő hozzáállással és segítséggel elsajátíthatók a közép- és emelt szintű anyagok úgy, hogy ne okozzon gondot a későbbiekben sem a matematika.

Kis csoportlétszámú előkészítőnk ideális választás azok számára, akik igazán felkészült, fiatal tanártól baráti légkörben, dinamikusan szeretnének felkészülni az előttük álló közép- vagy emeltszintű érettségire. Diákközpontú óráink során az érettségi teljes anyagát átvesszük és begyakoroljuk. Korábbi évek tapasztalatai alapján a diákok több mint 90%-a felvételt nyert az általa megjelölt szakra illetve elérte a saját maga által kitűzött pontszámot.

Ha Te is szeretnél egy dinamikus és baráti oktatási közeg tagja lenni ne habozz, keress meg bátran a megjelölt elérhetőségek bármelyikén!

 

 

 

Adataim

Cím:
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2.
Telefonszám:
06-30/905-1138
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100073080726596
Weboldal:
https://www.ethalonstudies.hu/
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
5-12 fő
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Matematika Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola2000 Ft / 50 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső