FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Szakály Krisztián - okl. informatikatanár

Bemutatkozás

Access tanár, Adatbáziskezelés tanár, C# programozás tanár, C++ tanár, Digitális kultúra tanár, Informatika tanár, Java programozás tanár, Obj.-orientált programozás tanár, Programozás tanár, Python programozás tanár, SQL tanár

Informatikatanárként 19 éves oktatási tapasztalattal vállalok ONLINE oktatást az ország egész területén, elsősorban az emelt szintű érettségi vizsgára felkészítést.

Ezen felül várom főiskolások, egyetemisták jelentkezést is, akiknek a meghirdetett szakterületeken segítségükre lehetek.

A PROGRAMOZÁS tanítása az OOP elvek szerint, kívánságtól függően valamelyik érettségin használható keresztplatformos – C++, Java, Python –, illetve C# programozási nyelven történik. A képzés során a nyelvi ismeretek elsajátításán túl nagy hangsúlyt kap az alapalgoritmusok felismerésének, s helyes felhasználásának gyakorlati fejlesztése, valamint egy általánosan használható keretrendszer kidolgozása, ami bármelyik feladatsor megoldásában biztonságos elindulást jelent (különféle típusú forrásfájlok feldolgozása, importálása objektumlistába stb.).

Az ADATBÁZISKEZELÉS oktatása az adatmodellezési alapismeretek után SQL nyelven zajlik. Azontúl, hogy hasznos dolog egy általánosan használható platformfüggetlen tudás elsajátítása, az érettségi szintű SQL a különféle kliensprogramok tervezőrácsához képest gyorsabban megérthető, emellett egy logikus eszközt jelent az adatbáziskezelési feladatok hatékony megoldásában.

A képzés célirányos, a hangsúly az érettségi feladatsor biztonságos, helyes megoldási gyakorlatának kialakításán van, szem előtt tartva azt, hogy ez majd a felsőoktatásban is jól használható tudást jelentsen.

Fontos tudnivalók:

Az érettségire jelentkező diák maga döntheti el, hogy mely tantárgyakból kíván középszinten és melyekből emelt szinten vizsgázni, függetlenül attól, hogy az adott tárgyat milyen szinten tanulta. Középszintű felkészülés után is szabadon lehet emelt szintű vizsgára jelentkezni, és fordítva. Egy vizsgaidőszakban azonban egy vizsgatárgyból csak az egyik szinten lehet vizsgázni. Az emelt szint természetesen magasabb követelményeket támaszt, de a felsőoktatásba történő bekerüléshez több vizsgapontot lehet vele szerezni.

Az emelt szintű érettségi vizsga úgynevezett külső vizsga, tehát a felkészítő iskolától és tanáraitól független. Az emelt szintű írásbeliket az iskolában vagy kijelölt külső helyszíneken kell írni, tantárgyanként a középszintű írásbelivel azonos időpontban. Az írásbeli dolgozatokat olyan független értékelők javítják, akik a tanulót nem ismerik. Az emelt szintű szóbeli vizsga tantárgyanként más-más időpontban, külön-külön, külső tantárgyi bizottság előtt zajlik. A bizottságok tagjai nem tanítanak a vizsgázók iskolájában.

További információk a weboldalamon.
Ha jelentkeznél vagy további kérdéseid lennének, hívj vagy írj a tanar@emeltinfo.hu címemre. Köszönöm.

 

 

       

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
06-20/362-6024
Weboldal:
http://www.emeltinfo.hu
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Access Kezdő, Haladó7500 Ft / 60 perc
Adatbáziskezelés Középiskola, Érettségi / Felvételi7500 Ft / 60 perc
C# programozás Középiskola, Érettségi / Felvételi7500 Ft / 60 perc
C++ Kezdő, Haladó7500 Ft / 60 perc
Digitális kultúra Középiskola, Érettségi / Felvételi7500 Ft / 60 perc
Informatika Középiskola, Érettségi / Felvételi7500 Ft / 60 perc
Java programozás Középiskola, Érettségi / Felvételi7500 Ft / 60 perc
Obj.-orientált programozás Középiskola, Érettségi / Felvételi7500 Ft / 60 perc
Programozás Középiskola, Érettségi / Felvételi7500 Ft / 60 perc
Python programozás Középiskola, Érettségi / Felvételi7500 Ft / 60 perc
SQL Középiskola, Érettségi / Felvételi7500 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső