FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Informatika, programozás tanár: Szakály Krisztián

Bemutatkozás

Szakály Krisztián - okl. informatikatanár

Access tanár, Adatbáziskezelés tanár, C# programozás tanár, C++ tanár, Digitális kultúra tanár, Informatika tanár, Java programozás tanár, Obj.-orientált programozás tanár, Programozás tanár, Python programozás tanár, SQL tanár

Informatikatanárként 20 éves oktatási tapasztalattal vállalok ONLINE oktatást az ország egész területén, elsősorban az emelt szintű digitális kultúra, illetve a szakmai, bármelyik szintű informatika ismeretek érettségi vizsgára felkészítést.

Ezen felül várom főiskolások, egyetemisták jelentkezést is, akiknek a meghirdetett szakterületeken segítségükre lehetek.

A képzést nem mellékállásban, hanem főállású vállalkozóként, hivatalosan végzem.

A PROGRAMOZÁS tanítása az OOP elvek szerint, kívánságtól függően valamelyik érettségin használható keresztplatformos – C++, Java, Python –, illetve C# programozási nyelven történik. A képzés során a nyelvi ismeretek elsajátításán túl nagy hangsúlyt kap az alapalgoritmusok begyakorlása, azok felismerésének, s helyes alkalmazásának fejlesztése.

Az ADATBÁZISKEZELÉS oktatása az adatmodellezési alapismeretek után SQL nyelven zajlik, amivel mind a szakmai informatika, mind az emelt szintű digitális kultúra érettségi vizsga adatbáziskezelési feladatait kell megoldani.

A képzés célirányos, a hangsúly az érettségi feladatsor biztonságos, helyes megoldási gyakorlatának kialakításán van, szem előtt tartva azt, hogy ez majd a felsőoktatásban is jól használható tudást jelentsen.

Fontos tudnivalók:

Az érettségire jelentkező diák maga döntheti el, hogy mely tantárgyakból kíván középszinten és melyekből emelt szinten vizsgázni, függetlenül attól, hogy az adott tárgyat milyen szinten tanulta. Középszintű felkészülés után is szabadon lehet emelt szintű vizsgára jelentkezni, és fordítva. Egy vizsgaidőszakban azonban egy vizsgatárgyból csak az egyik szinten lehet vizsgázni. Az emelt szint természetesen magasabb követelményeket támaszt, de a felsőoktatásba történő bekerüléshez több vizsgapontot lehet vele szerezni.

Az emelt szintű érettségi vizsga úgynevezett külső vizsga, tehát a felkészítő iskolától és tanáraitól független. Az emelt szintű írásbeliket az iskolában vagy kijelölt külső helyszíneken kell írni, tantárgyanként a középszintű írásbelivel azonos időpontban. Az írásbeli dolgozatokat olyan független értékelők javítják, akik a tanulót nem ismerik. Az emelt szintű szóbeli vizsga tantárgyanként más-más időpontban, külön-külön, külső tantárgyi bizottság előtt zajlik. A bizottságok tagjai nem tanítanak a vizsgázók iskolájában.

További információk a weboldalamon.
Ha jelentkeznél vagy további kérdéseid lennének, hívj vagy írj a tanar@emeltinfo.hu címemre. Köszönöm.

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
06-20/362-6024
Weboldal:
http://www.emeltinfo.hu
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Access Kezdő, Haladó8000 Ft / 60 perc
Adatbáziskezelés Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc
C# programozás Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc
C++ Kezdő, Haladó8000 Ft / 60 perc
Digitális kultúra Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc
Informatika Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc
Java programozás Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc
Obj.-orientált programozás Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc
Programozás Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc
Python programozás Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc
SQL Középiskola, Érettségi / Felvételi8000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső