Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Vincze Mária Julianna - angol tanár

Bemutatkozás

Angol nyelv tanár,

Munkáltatóknak, munkavállalóknak, magán megrendelőknek - Szerződéssel, számlával
Erőszakmentes és sajátos, hatékony és eredményes módszertan, értelmes, gondolkodó és természetes tanulás és gyakorlás kezdőtől-felső fokig, óvodás kortól minden korosztály részére, diszlexiás, diszgráfiás jelentkezőknek is, legyen az általános-, általános üzleti-, vagy szaknyelv.
Egyedül tanulóknak: tanulásmódszertan (mentoring, training, coaching), majd alkalmi konzultációk - igény szerint.
Személyes közreműködéssel vezetett foglalkozások, személyes és online foglalkozások ötvözetével folyamatosan újratervezett közös műhelymunkák, vagy csak online foglalkozások.
Az élményekben gazdagabb iskolás vagy felnőtt életet, a javuló tanulmányi eredményeket, a sikeresebb munkavégzést jelentő, használható angol nyelvtudáshoz nem szükséges nyelvtan ásznak, vagy nyelv észnek lenni! A tanulás, majd a tudás alkalmazása lehet szép kaland sok örömmel és sikerrel!

Biztosított: kellemes és kényelmes, a tanulási folyamatokat támogató környezet a járványügyi előírások, ajánlások betartásával, a hét minden napján; szaktanár anyanyelvi szintű nyelvtudással, egyetemi végzettség (ELTE BTK, több mesterkurzus a gazdasági élet területén is szükséges tájékozottság érdekében); 40 évnyi nyelvtanári és pedagógusi, vizsgáztatói, vizsga anyag összeállítói, fordítói gyakorlat és tapasztalat, angol nyelven működő nemzetközi vállalatcsoportnál különböző területeken és beosztásokban, külföldön is végzett munka során megszerzett ismeretek, jártasság és tapasztalatok.

Néhány a választható foglalkozástípusok közül
B1-C2: felkészülés különböző vizsgákra, vagy munkavállalással, a munkaterülettel kapcsolatos feladatokra - állásinterjú, kis előadások, konferencia anyagok összeállítása, felkészülés és gyakorlás a konferencia- előadásokra, üzleti tárgyalásokra; üzleti levelezés, fordítás- és tolmácsolás technikák; professzionális szövegírás a marketing területén vagy a zsurnalisztikában dolgozóknak, nyilvános beszéd a szóvivőknek, ...

Díjak: a megrendelővel közösen kialakított, a helyszíntől, az igényektől, a foglalkozások típusától, rendszerességétől, időtartamától, a próbaidőt (8-10 alkalom/hó) követő hosszabb távú elkötelezettségtől függően (szerződés). Tájékoztató jelleggel: 6500Ft/45 perc a személyes foglalkozások résztvevőinek biztosított online foglalkozások; személyesen, tanár által biztosított helyszínen 7500Ft-tól foglalkozásonként

Bemutatkozás, részletes és kölcsönös tájékozódás-tájékoztatás, díjmentes konzultáció: személyesen vagy online, előzetes egyeztetést követően.

 

 

 

Adataim

Cím:
Szentendre és környéke
Telefonszám:
06-70/322-1345
Tanít saját helyszínen?
Szentendre, Püspökmajor lktp.
Házhoz megy?
a járványügyi helyzet függvényében
Vállal csoportos oktatást?
2-4 fő, a járványügyi helyzettől függően
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelvMegegyezés szerint

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső