Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Hegedüs Amanda

Bemutatkozás

Angol nyelv tanár, Angol nyelv tanár, Angol nyelv tanár, Angol nyelv tanár, Magyar irodalom tanár, Magyar irodalom tanár, Magyar nyelvtan tanár, Magyar nyelvtan tanár,

Kedves Érdeklődő!

Hegedüs Amandának hívnak. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem angol-magyar tanári mesterszakon. Már gimnáziumi éveim alatt eldöntöttem, hogy tanár szeretnék lenni, első tanítványomat angolból pedig tizenegyedik osztályban vállaltam el. Azóta folyamatosan vállalok magántanítványokat angolból, illetve magyar nyelv és irodalomból is. Emellett az egyetemi évek során a csoportos tanításban is tapasztalatot szereztem. Szakmai gyakorlataimat az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskolában és Gyakorló Gimnáziumban és a BMSZC Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Szakgimnáziumában végeztem. A gyakorlatok alatt általános iskolás és középiskolás korosztályt is tanítottam. Mind az egyéni, mind a csoportos tanítás tekintetében van távoktatási tapasztalatom is. Online oktatás céljából elsősorban a Skype, Discord és Microsoft Teams programokat használtam az elmúlt időszakban, azonban egyéb alkalmazások használatában is kompetens vagyok (például Webex vagy Zoom). Most szeptemberben kezdem meg a harmadik tanévemet főállású tanárként. A tavalyi tanév során megszereztem a Pedagógus I. fokozatot. Emellett rendelkezem ELTE Junior nyelvvizsgáztatói tanúsítvánnyal is. Jelenleg egy általános iskolában tanítok ötödik, hetedik és nyolcadik osztályban.

Személyes (offline) és online magánórákat is vállalok angolból és magyarból. Azt, hogy az online órák konkrétan melyik alkalmazás vagy program keretében valósuljanak meg, a jelentkezővel közösen döntjük el. Saját helyszínen is tartok órát, illetve igény és megbeszélés szerint Budapesten a 13. kerületben házhoz megyek. Az órák során a tanítási folyamatot az egyéni célkitűzésekre, adottságokra, háttértudásra, szükségekre és igényekre építem. Angol nyelvből az általános és középiskolás korosztályban egyéni felzárkóztató, egyéni nyelvfejlesztő, közép- és emelt szintű érettségire, középiskolai szóbeli felvételire, Play and Win versenyre, illetve nyelvvizsgára felkészítő órákat adok. A felnőtt korosztályban szintentartó, fejlesztő jellegű és nyelvvizsgára felkészítő órákat tartok. Angolból középhaladótól felsőfokig vállalok tanítványokat. A magyar nyelv és irodalom tekintetében a középiskolás korosztályban vállalok egyéni fejlesztést, közép- és emelt szintű érettségire való felkészítést.

Mindkét tantárgyból a legelső óra kedvezményes próbaóra (melynek időtartama 45 perc, óradíja 2500 Ft,) A legelső órán közösen megfogalmazzuk a leendő tanítvány tanulási céljait, illetve megbeszéljük egyéni igényeit. A közös tanulás során a segédanyagok beszerzésének költsége nem terheli a tanítványt, illetve az óradíjon kívül semmilyen egyéb költség nem kerül felszámolásra. A tanítvány minden megtartott órához kapcsolódóan elektronikus számlát kap. Az órák óradíjai az alábbiak szerint alakulnak.

Angol nyelv:
- korrepetálás: 4500Ft/60 perc, 4000 Ft/45 perc
- ELTE Junior nyelvvizsgára való felkészítés: 3400 Ft/45 perc
- Play and Win levelezős versenyre való felkészítés: 3400 Ft/45 perc
- Euroexam nyelvvizsgára való felkészítés: 4500Ft/60 perc, 4000 Ft/45 perc
- középiskolai szóbeli felvételire való felkészítés (tételek közös kidolgozása, próbafelelés): 3800 Ft/60 perc, 3600 Ft/45 perc
- középszintű érettségire való felkészítés (írásbelire és szóbelire is): 4800 Ft/60 perc, 4500 Ft/45 perc
- emelt szintű érettségire való felkészítés (írásbeli, szóbeli): 5000 Ft/60 perc, 4700 Ft/45 perc

Magyar nyelv és irodalom:
- korrepetálás: 4500Ft/60 perc, 4000 Ft/45 perc
- középszintű érettségire való felkészítés (írásbelire és szóbelire is): 4800 Ft/60 perc, 4500 Ft/45 perc
- emelt szintű érettségire való felkészítés (írásbeli, szóbeli): 5000 Ft/60 perc, 4700 Ft/45 perc

Elérhetőségeim:
email: nemeth.amanda@gmail.com
telefon: +36303126241

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest XIII. ker.
Telefonszám:
06-30/312-6241
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
igen
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Középfok4500 Ft / 60 perc
Angol nyelv Felsőfok4000 Ft / 45 perc
Angol nyelv Középfok4000 Ft / 45 perc
Angol nyelv Felsőfok4500 Ft / 60 perc
Magyar irodalom Középiskola4500 Ft / 60 perc
Magyar irodalom Középiskola4000 Ft / 45 perc
Magyar nyelvtan Középiskola4000 Ft / 45 perc
Magyar nyelvtan Középiskola4500 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső