Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Török Csaba HATÉKONY OKTATÁS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS. ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS! BEADANDÓ DOLGOZATOK.

Analízis, Atomfizika, Bevezetés a matematikába (ELTE), Csillagászat, Differenciálegyenletek, Differenciálgeometria, Differenciálszámítás, Dinamika, Diszkrét matematika, Értékpapírszámtan, Fizika, Fizika idegen nyelven, Gazdasági matematika, Hőtan, Integrálszámítás, Kémia, Kémiai számítás, Kombinatorika, Komplex függvénytan, Komplex számok, Kvantitatív módszerek, Lineáris algebra, Matematika, Matematika alapjai (ELTE), Matematika idegen nyelven, Mátrixalgebra, Mátrixszámítás, Mechanika, Operációkutatás, Optimumszámítás, Statisztika, Számelmélet, Valószínűségszámítás, Véges matematika

További információ

 

 

Zsoldos Marcell

Bemutatkozás

Kedves zene-barátok!

Sziasztok, Zsoldos Marcell vagyok, magántanìtàssal és zongorázàssal foglalkozom. Jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanulok. Rengeteg mindennel foglalkoztam már. Megszerzett tudásomat a klasszikus és a jazz zenei pályán szívesen adom tovább, számos elégedett diák jár/t már hozzám.

ZONGORÁT, SZOLFÉZST és ZENE-ELMÉLETET tanítok. Elsősorban a klasszikus (mint mindennek az alapja), de akár a könnyűzenei/jazz törekvéseket is szívesen támogatom. Ha szükséges - korrepetálás (konzervatóriumi tanulmányokra, vagy alatt, akár felsőoktatási) speciális foglalkozás (pl. kifejezetten zongora improvizációs készség)...
Megbeszéljük.

Amit biztosítani tudok: jó hangulatú órák mindenekelőtt, friss, fiatalos légkör, a darabokat mindig a diákok igényeire hangolva választjuk ki, hiszen ő értük van ez az egész, és fontos hogy szeressék azt amit csinálnak. Ezáltal kedvet kapnak a további fejlődéshez.

(+) Update: Ezek mellett angol nyelvvizsga papírral rendelkezem. Akár ezügyben is meg lehet keresni. Vannak kapcsolataim barátokkal Amerikából, Angliából, és Ausztrália tájáról is, ezáltal meg tudom mutatni a diáknak, hogyan használják anyanyelvi szinten a nyelvet.

Nyár eleje óta külföldön tartózkodtam, zongoráztam, tanítottam, és foglalkozásokat szerveztem önkéntes szinten, mint jam session-ök, vagy egyéb programok. Ha érdekel, tudok róla mesélni.

VISZONT decembertől újra Budapesten élek, és tanítok. Várom régi és új diákok jelentkezését az új esztendőben is!

Keress bizalommal, nem fogod megbánni!

Zsoldos Marcell

 

 

 

Adataim

Cím:
1046 Budapest, Kinizsi utca 8.
Telefonszám:
+36202324068
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
igen
Vállal csoportos oktatást?
2-5 fő, szolfézs, zene-elméletet
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok5000 Ft / 60 perc
Szolfézs Kezdő, Haladó5000 Ft / 60 perc
Zeneelmélet Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem5000 Ft / 60 perc
Zongora Kezdő, Haladó5000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső