FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Debreczy Csongor - Fiatalos és Beszédcentrikus Nyelvtanulás Modern keretek között!

Bemutatkozás

Angol tanár, Elektromos gitár tanár, Gitár tanár, Hangszerelés tanár, Jazz elmélet tanár, Zeneelmélet tanár, Zeneszerzés tanár

Kedves Érdeklődők, leendő Diákjaim! :)

Az én oktatói tevékenységem nemcsak kizárólag a megélhetésből fakad, hanem a nyelv és a tanítás iránti szeretet és megszállottság eredménye. Hivatás és hobbi is egyben!

Törekszem hatékonyan, lényegre törően, és a száraz tananyag átadás helyett személyre szabottan átadni a nyelv szépségeit. Elengedhetetlen számomra, hogy minden egyes diákot fontosnak tartok és, hogy emlékszem egyéni erényeikre, nehézségeikre, érdeklődési köreikre. Ezért fejlődésük érdekében online munkalap pdf-eket használok, hogy követni tudjam a nyelvtudásban tett előrelépéseket, illetve, hogy ők is és a szülők is megtehessék mindezt. A munkalapok a diák Google Drive fiókján mindig elérhetőek!

Különös figyelmet szentelek arra, hogy egy oldott légkörben tanuljunk, a gátlások feloldódjanak és egy kis humorral megfűszerezve az órát, kialakuljon a diákban a nyelv iránti szeretet! :)

Fiatalos és modern:

Évekig éltem az Egyesült Királyságban egyetemistaként, majd munkavállaló tanárként és zenészként. Ebből fakadóan ismerem a valódi élő angol nyelvet, amit meglehetősen nehéz elsajátítani kizárólag tankönyvekből és más egyéb forrásokból. Mindemellett, több éves nyelvtudási és 8 éves magánoktatói tapasztalattal rendelkezem. Igyekszem hatékony és változatos segédanyagokkal tanítani, és külön a fiatal generáció kedvéért különböző játékos és modern módszerekkel megszerettetni a nyelvet (Netflix, Youtube, videójátékok, applikációk, hangosköny és még sok más). Ha velem tanulod az angolt, olyan, mintha a nyelvterületen gyakorolnál!

Nálam minden tanulónak lehetősége nyílik:

- Bármilyen alap, közép, illetve felsőfokú nyelvvizsgára, érettségire való felkészítésre.
- Beszédkészség, társalgás fejlesztésére.
- Tudományos szövegírás (academic essay writing) és fordítás.
- Angol és Amerikai szleng megismerésére, alkalmazására.
- A magánlevelezés és a hivatalos levél írás artisztikája és fortélyai megismerésére.
- Angol nyelvű interjú felkészítésére.

Óradíjak

- Az első alkalom igény esetén egy kb.20-30 perces szintfelmérő. INGYENES! Rizikó free :)
60 perc / 4500 forint


Egyéb tevékenységeim:

A 6 éves angliai tartózkodásom alatt zenész diplomát is szereztem a The Academy of Contemporary Music-nál. Előtte pedig a bodajki Művészeti Szakközépiskola gitár szakára jártam. Itt érettségiztem, valamint sajátítottam el a szolfézst, jazz elméletet és a különböző zenei stílusokat. Az egyetemi évek alatt majd azt követően is gitárt oktattam angol iskolákban, illetve magán órákon. A zene és a nyelv között nagyon sok a hasonlóság. Az improvizációval és a zenéléssel is kifejezünk valamit. Pontosan úgy mint a nyelvvel. Ha esetleg a zene nyelvén is megszeretnél tanulni, keress meg bátran! ;)

REFERENCIÁK:

”Már régóta terveztem, hogy megtanulok angolul. Nekem szükségem van visszajelzésre, ösztönzésre, elvárásokra, és egy jól felépített tantervre a sikerhez, ezért is kerestem egy angoltanárt. Kicsit féltem, mert számomra fontos a rugalmasság és a türelem velem szemben, hiszen van egy három éves kisfiam és dolgozom is, így nem könnyű még tanulni is. Januárban az interneten rátaláltam Csongorra, aki már első ránézésre is nagyon szimpatikus volt. A megérzésem rögtön az első órán beigazolódott. Nagyon kedves és megértő, mindig van türelme akár újra és újra elmagyarázni valamit, és nem kell félnem, ha kérdésem van. Heti két óránk van online, ami elegendő is, mert hatékonyan és alaposan tanít. Kellemetlen izgalmak és félelmek nélkül, jókedvűen várom az újabb órát, mert azok mindig nagyon jó hangulatban telnek és így könnyebb a tanulás is. Nekem ő a főnyeremény, mert felkészült és jó tanár, de ugyanilyen fontos, hogy jó ember is!”
Kapu Melinda
Mobil – 06 30 545 07 37

”Nagyon jók az órák, és szerintem ettől jobb tanárt, mint Csongor, illetve hangulatosabb órát nem lehetett volna már csinálni. Nagyon szerettem hozzá járni. Élvezhető volt, és nem voltak monotonok az órák. Szerintem nagyon jó tanár Csongor, és így tökéletes egy óra, ahogyan ő csinálta. Örültem, hogy őt választottam, és köszönöm mégegyszer a sok segítséget.”
Bartal Gergő
Email - bartalgergo991@gmail.com

"Csongorral tavaly nyáron kezdtük a tanulást angolból. Közvetlen, vidám hangulatú órákat tart, az anyagot részletesen, érthetően, a mai modern technikák használatával magyarázza el. A segítségével pár hónap alatt a nyelvtudásom gyorsan fejlődött, aminek az eredménye nemrég egy sikeres középfokú nyelvvizsga lett. Időközben Csongorral az angol mellett gitározni is elkezdtünk, teljesen kezdő szintről indulva, nagyon hamar biztos alapokra tettem szert. Ennek eredményeként számos általam kedvelt rock slágert már el tudok gitározni."
Horváth Bence
Email - horvathbencus@gmail.com

”Körülbelül 10 hete tanulok Csongornál angolt. 1,5 év kihagyás után, előtte főleg autodidakta módon próbálkoztam. Úgy érzem, hogy viszonylag rövid időn belül ráérzett arra, hogy milyen szinten állok, miket tudok, miket tudtam esetleg régen, és mik azok, amik alapvető hiányosságok. A heti 2 angolóra megfelelő, egyrészt elég elfoglalt vagyok, másrészt nem sietek sehová. Az oktatási módszere tetszik, valami ilyesmit képzeltem előtte, a nyelvtan-szókincs-társalgás szinkronban halad, így az órák nem unalmasak. Korábbi angoltanárokhoz képest - akik nem éltek külföldön - érezhető gyakorlatias oktatása. Ami engem illet, a beszéd "mumus", kezdetben nyilván előtte is zavarban voltam, ami azért mostanra már redukálódott (bár még kicsit van :)). Azt, hogy beszédben mennyit fejlődtem nehezen érzem még magamon, talán jobb a helyzet, de 2 hónap alatt nyilván nem lesz "fluent" az ember. Motivációm nem változott, sőt a tanulási módszer ezt szerintem fenntartja.”
Dr Czabajszki Máté
Email - czamate@gmail.com

”Debreczy Csongor tanár úrral közel fél éve tanulom az angolt! Mivel a felsőfokú nyelvvizsgát tűztem ki célul, heti két órát foglalkozunk a gyakorlással és az új ismeretek elsajátításával. Az órák gyarapítják tudásom, a kérdéseimre választ kapok, a hibáimat korrektül javítja. Társalgási szintem lényegesen javult, mióta velem foglalkozik. Az általa összeállított házi feladatok segítik a tananyag megértését és elmélyítését. A tanár úr rugalmasan és megértően viszonyul az esetleges időpont módosítási kérelmeimhez, eddig sikerült az eltervezett óraszámot maradéktalanul megtartania. Nagyon elégedett vagyok a Tanár úr munkájával, bízom benne, hogy Vele sikerül a felsőfokú nyelvvizsgát megcsinálnom!”
Szabó Péter
Email – ppszabo10@gmail.com

Még csak néhány hónapja dolgozom együtt Csongorral, de jól döntöttem, hogy őt választottam. Évek óta élek Londonban, az Egyesült Királyságban, de sajnos még így sem tudtam elég jól elsajátítani az angol nyelvet. Úgy éreztem, szükségem van további tanulásra, önképzésre. Csongor nagyon jól tudja átadni a tudását. Türelmes, bátran kérdezhetek tőle, órái interaktívak. Bár sokat dolgozom, ezért nehéz időnként közös időpontot egyeztetni, de Csongor itt is rugalmas, alkalmazkodik a munkaidő beosztásomhoz. Nekem sokat segít felkészültsége, oktatási stílusa. Örülök, hogy vele tanulhatok, képezhetem magam, bátran tudom ajánlani bárkinek.
Gergely Mónika
bmonikag@gmail.com

 

 

       

 

Adataim

Cím:
Telefonszám:
06-70/608-0607
Tanít saját helyszínen?
Online, saját lakásom
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelvKezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv6000 Ft / 60 perc
Elektromos gitárKezdő, Haladó, Profi6000 Ft / 60 perc
GitárKezdő, Haladó, Profi6000 Ft / 60 perc
HangszerelésKezdő, Haladó6000 Ft / 60 perc
Jazz elméletKezdő, Haladó, Profi6000 Ft / 60 perc
ZeneelméletKözépiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem6000 Ft / 60 perc
ZeneszerzésKezdő, Haladó, Profi6000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső