Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Szilasi Hajnal

Bemutatkozás

Angol nyelv tanár,

Szilasi Hajnal vagyok, mesterdiplomás angol tanár. Gimnáziumban kimentem az Államokba (köszönöm, nagybácsi! :) ezért elmondhatom, hogy én élem-értem a modern, friss, ropogós angol nyelvet, és ezt szeretném átadni neked.

A célom az, hogy gyorsan és hatékonyan megtanulj angolul beszélni olyan szókinccsel és nyelvtannal, ami tényleg modern és jól hangzik (ha tudnád mennyire elavult az angol oktatás nem is gondolkoznál azon, hogy kire bízd az idődet!)

10 éve tanítok angolt, először az Ameropa üzleti nyelviskolában. Itt olyan kapcsolati tőkét sikerült kialakítanom, amivel egy idő után teljesen privát tanárrá válhattam, és olyan cégek dolgozóit tanítom/tanítottam, mint a Siemens, Saint Gobain, Telekom, Telenor, Liszt Ferenc reptér, MVM, MTV, MOL, Roche, és még sorolhatnám.

Annyira pozitív volt a visszajelzés, olyan sok szeretet vett körbe, hogy az elmúlt években csak ajánlás által tudtak rám találni az angolul tanulni vágyók, egyáltalán nem hirdettem magam.

Mi a sikerem titka?


Én nemcsak beszélem, hanem *értem* is hogy működik az angol nyelv, és ezt át tudom adni neked. Ez nagyon fontos. A nyelvtanulás nem kell, hogy szenvedést jelentsen, ahol csak agyatlanul magolni kell! Kalandra hívlak, egy izgalmas, felfedezésre váró országba - és tőlem térképet kapsz hozzá!


A siker a részletekben rejlik. Tőlem annyi segítséget kapsz a hatékony tanuláshoz, hogy te is csodálkozni fogsz milyen gyorsan haladunk! Saját online tanfolyamot csinálok neked a honlapomon, az órán vett szavakból pedig online szótanuló kártyákat kiejtéssel, így játék lesz a tanulás! Lesznek interaktív feladatok, érdekes szövegek, és tesztek is - hogy mérni tudd hogy haladsz. Velem úgy fogod érezni, hogy megérkeztél a 21.dik századba.


Mit mondhatnék még magamról? Más kalibert képviselek, mint az, aki két kapucsínó áráért a Mekiben felolvassa neked a Kis angol nyelvtant. Én nagyon komolyan veszem a munkámat, az időmet, és a Te idődet is!

Az, aki a saját idejét és tudását nem értékeli sokra, ugyan mennyire fogja a Te idődet értékelni?

Pontosan ezért számomra a legfontosabb mindig is a hatékonyság volt. Mindig az motivált, hogyan tudnálak a leggyorsabban eljuttatni az általad megálmodott szintre.

És gyönyörű siker sztorikkal büszkélkedhetek. A rekordot az a diákom vezeti, akinek sürgősen kellett a diploma, heti 4x2 órát járt hozzám, és a nulláról indulva kicsivel több, mint fél év alatt letette a gazdasági középfokút. Nagyon megnyomtuk az állásinterjúra való felkészülést, és így tudta megnyerni álmai pozícióját az MVM-ben.

Ezt szeretem a munkámban, hogy részese lehetek annak, hogy olyan dolgokat érhetsz el és tapasztalhatsz meg, amikben talán magad sem hiszel még.. El tudod képzelni, hogy ha most elkezded, és nyomatod, pár hónapon belül már angolul fogsz gondolkozni?! Fenomenális!

Számomra a legcsodálatosabb visszajelzés az, hogy a már végzett diákjaim visszajárnak egy-egy órára, mert olyan jó érzés :-) Gyere, és tapasztald meg, hogy így is lehet! Hogy jókedvűen, és könnyedén is meg lehet egy idegen nyelvet tanulni.Mit tudok nyújtani neked?

* személyre szabott anyag

* webes tanulói felület, szótanuló kártyák kiejtéssel, interaktív feladatok, tesztek

* kommumikáció központú tanítás

* modern angol nyelvi eszköztár amivel intelligensen tudod kifejezni magad, nem úgy, mint egy barlanglakó a 19.dik századból

* gyors, hatékony módszer ami által meg tudod érteni hogyan működik az angolEgyszer kell csak befektetned az idődet, a pénzedet és az energiádat, és ezért nagyon nem mindegy, hogy kinél kezdesz el tanulni. A döntéseddel akár éveket is veszíthetsz. A legfontosabb a bizalom - én eddig 116 angolt tanuló bizalmát érdemeltem ki, ez a szám magáért beszél.


Helyszín:

21.kerület
ONLINE - IGEN, bármikor, akár hétvégén is


Óradíjak:

11000Ft/60p
Amennyiben az órát 24 órán belül mondod le, úgy az automatikusan kifizetettnek számít.


Az első óra ingyenes, hívj bizalommal! :-)

*** A tudomásomra jutott, hogy már elkeveredett olyan üzenet amit a honlapon keresztül írtak az üzenő falon, ezért kérlek közvetlenül emailt írj, hogy biztosan megkapjam: szilasihajnal@gmail.com
vagy csörgess meg 30/69-069-17 telefonszámon. A telefonom le van halkítva, hiszen reggel 6:30tól este 9ig bármikor lehetnek óráim, de ha látom, hogy valaki keresett amint tudom visszahívom.

 

 

 

Adataim

Cím:
6. ker. Bank Center ill környéke, 21.ker Csepel Plaza mellett
Telefonszám:
06-30/69-069-17
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
Cégek részére helyszínre megyek.
Vállal csoportos oktatást?
igen
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv11000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső