Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Kata Érettségi, nyelvvizsga, üzleti, munkához, állás interjú, társalgás, egyetemi tanulmányok...

Bemutatkozás

Angol nyelv tanár, Interjúra felkészítés tanár, Karrier tanácsadás, önéletrajz írás tanár, Német nyelv tanár, Olasz nyelv tanár,

Kedves Érdeklődő,

Szeretettel várlak ONLINE (skype, messenger, ...) óráimon.

Ha egy szórakoztató, de alapos, dinamikus és jól felépített tanmenetre vágysz, keress meg bátran.
Vállalok angol nyelvtanítást, emelt színtű érettségire, nyelvvizsgára, interjúra felkészítést, üzleti angol nyelvtanítást.

Angol nyelvtanárként és közgazdászként végeztem. 14 éves angol nyelvtanítási tapasztalattal rendelkezem egyetemen, nyelviskolában és one to one órákon, több évig éltem Angliában és az USA-ban. Számtalan tanítványomat készítettem fel nyelvvizsgákra, vagy „csak egyszerűen" megtanult jól angolul.

Az üzleti életben jó 10 évig dolgoztam, ebből 8 évig vezetőként, területek: IT Recruitment, Logisztika, Sales, Beszerzés.

Jelenleg Olaszországban élek, így vállalok korrepetálást olasz nyelvből is és német nyelvből is. Remélem, hamarosan találkozunk.

Óráimon bemutatok új eszközöket, rendszereket, applikációkat, gondolkodásmódot.

Szeretettel várlak interaktív, kreatív óráimon.
The proof is in the pudding ;)

üdvözlettel, Kata

Ui.:

Pár referencia:
T. Gábor
"Kata nagyon sokat segített a középfokú, komplex angol nyelvvizsgám megszerzéséban. Türelmes, kitartó munkája a szélsőségesen lusta tanulóból is kihozza a maximumot. A nyomtatott tantervvel párhuzamosan képes egyéni tanterv kiakítására, ez nagyon hasznos a munka, család melletti nyelvtanulásban. Innovatív, hatékonyan alkalmazza a közösségi hálózat eszközeit. Ajánlom minden nyelvvizsgázni szándékozónak!"

K. Fanni
"Kata nagyon jól felkészített az angol középfokú nyelvvizsgára, ahhoz képest, hogy nagyon kevés időnk volt. Alaposan és érthetően magyarázta el a különböző nyelvtanokat. A szóbeli témaköröket is átbeszéltük, miközben hasznos tanácsokkal látott el, hogy mire figyeljek majd a vizsga közben. A nyelvizzsga pedig meglett! :) Jelenleg pedig az emelt szintű angol érettségire készülünk."

Tünde
"10 éves kihagyás után "újrakezdőként" nagyon örülök, hogy megismertem Katát. Komplex tanítás, tudásfejlesztés, sok-sok gyakorlat (izgalmas, változatos feladatok szövegértés, kiejtés, nyelvtan), rugalmas időpont egyeztetés van az óráin, szeretettel ajánlom online nyelvtanuláshoz!"

Z. Mercédesz
"Lassan fél éve tanulok együtt Katával olaszul. A leglényegesebb különbség a nyelvtanfolyami oktatáshoz képest, hogy - mivel Ő Olaszországban él - gyakorlatiasabb, a mindennapi életben jobban alkalmazható nyelvhasználatra tanít. Rendkívül tetszik a tanítási módszertana, alapos és egyben nagyon érdekes, hasznos tanórákat tart! Az órák mindig kellemes hangulatban telnek, viszont a követelményszint magas ( "lógásra " nincs lehetőség :))."

K. Bea
"Katában egy olyan tanárt ismertem meg aki kreatív, játékos, módszerrel építi be az angol tudást az agyamba. Ha nehezen megy valaminek a befogadása, akkor megkeresi azt a megoldást (teszt, video, hanganyag), ami nekem megfelel, így sokkal könnyebben jegyzem meg a kritikus szót vagy nyelvtani szabályt.
Szeretem, hogy odafigyel rám és sokat dicsér.
A leckék tematikusan egymásra épülnek és jól vissszakövethetőek. Ez nagy segítség amikor önállóan kell gyakorolnom."

T. Brigi
"Egyénre szabott nyelvtanulás csak neked. Rugalmas időben, online nagyon könnyen megtanulhatsz angolul. Érdekes témákkal, videókkal és hanganyagokkal még szòrakoztatobb és változatosabb angol órák. A nyelvtani részt többször átbeszéljük és addig gyakoroljuk ameddig csak kell. Kata hihetetlen türelemmel és figyelemmel segít Neked hogy még a legnehezebb dolgokat is elsajátísd! Én már több mint 2 éve tanulok Nála es nagyon sokat fejlődtem, amiert hihetetlen hálás vagyok! Szerintem Te sem fogod megbánni 😉"#angoltanár #angol #beszéljangolul #nyelvvizsga #középfokra #felsőfokra #alapfokra #üzletiangol #tanuljunkdinamikusan #tippek #játszvatanulni #üzletiangol #olasz #német

 

 

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
06-20/533-0022 (viber, whatsapp)
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
Igen, max. 3 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv4000 Ft / 45 perc
Interjúra felkészítés Szint nélkül10000 Ft / 60 perc
Karrier tanácsadás, önéletrajz írás Szint nélkül10000 Ft / 60 perc
Német nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok3600 Ft / 45 perc
Olasz nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok3600 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső