FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Angol, német, olasz tanár: Kata

Bemutatkozás

Kata Érettségi, nyelvvizsga, üzleti, munkához, állás interjú, társalgás, egyetemi tanulmányok...

Angol tanár, Interjúra felkészítés tanár, Karrier tanácsadás, önéletrajz írás tanár, Német tanár, Olasz tanár, Online marketing tanár, SEO (keresőoptimalizálás) tanár

Kedves Érdeklődő,

Szeretettel várlak ONLINE óráimon.

Ha egy szórakoztató, de alapos, dinamikus és jól felépített tanmenetre vágysz, keress meg bátran.
Vállalok angol nyelvtanítást, emelt színtű érettségire, nyelvvizsgára, interjúra felkészítést, üzleti angol nyelvtanítást.

Angol nyelvtanárként és közgazdászként végeztem. 19 éves angol nyelvtanítási tapasztalattal rendelkezem egyetemen, nyelviskolában és one to one órákon, több évig éltem Angliában és az USA-ban. Számtalan tanítványomat készítettem fel nyelvvizsgákra, vagy „csak egyszerűen" megtanult jól angolul.

Az üzleti életben jó 10 évig dolgoztam, ebből 8 évig vezetőként, területek: IT Recruitment, Logisztika, Sales, Beszerzés.

Jelenleg Olaszországban élek, így vállalok korrepetálást OLASZ nyelvből is és NÉMET nyelvből is. Remélem, hamarosan találkozunk.

Óráimon bemutatok új eszközöket, rendszereket, applikációkat, gondolkodásmódot.

Amennyiben szükséged van a weboldalad kereső motorokra való optimalizálására és / vagy szeretnél online marketing támogatást kapni tőlem, állok rendelkezésedre.

Szeretettel várlak interaktív, kreatív óráimon vagy egy üzleti beszélgetésre.
The proof is in the pudding ;)

üdvözlettel, Kata

Ui.:

Pár referencia:
K. Clara
EMELT SZINTŰ angol érettségit nagyon jó eredménnyel zártam, nagyon örülök, hogy Katára találtam, aki nagyon alaposan felkészített. Nagyon motiváló a személyisége és a módszertana. Le a kalappal Kata előtt! Köszönöm.

H. Lilla
NÉMET nyelvből úgy felkészített Kata a felvételire, hogy bejutottam a kéttannyelvű gimnáziumba. Nélküle nem jött volna össze. Szuper órák, támogató és türelmes hozzáállás, csak ajánlani tudom Katát.

Sz. Soma
Eleinte olyan céllal kerestem meg Katát, hogy egy KÖZÉPFOKÚ NYELVVIZSGÁT szeretnék letenni ez pár hónapon belül be is következett, majd később sikerült egy EMELT ANGOL ÉRETTSÉGI is 5-ösre. Sokaknak idegen lehet az online oktatást, azonban nekem bevált, mivel rengeteg előnye van, ami nekem nagyon tetszett hogy rugalmas volt az oktatás. Persze egy jó tanárral, aki kedves, megértő azonban kellően noszogat, hogy ne legyél link és elérd céljaid könnyű a tanaulás, fejlődés. Nekem is ajánlották Katát, egy nagyon jó barátom és én is bátran ajánlom bárkinek aki szeretne jól, könnyedén megtanulni egy idegen nyelvet.

T. Gábor
"Kata nagyon sokat segített a KÖZÉPFOKÚ, komplex angol nyelvvizsgám megszerzéséban. Türelmes, kitartó munkája a szélsőségesen lusta tanulóból is kihozza a maximumot. A nyomtatott tantervvel párhuzamosan képes egyéni tanterv kiakítására, ez nagyon hasznos a munka, család melletti nyelvtanulásban. Innovatív, hatékonyan alkalmazza a közösségi hálózat eszközeit. Ajánlom minden nyelvvizsgázni szándékozónak!"

K. Fanni
"Kata nagyon jól felkészített az angol KÖZÉPFOKÚ nyelvvizsgára, ahhoz képest, hogy nagyon kevés időnk volt. Alaposan és érthetően magyarázta el a különböző nyelvtanokat. A szóbeli témaköröket is átbeszéltük, miközben hasznos tanácsokkal látott el, hogy mire figyeljek majd a vizsga közben. A nyelvizzsga pedig meglett! :) Utána pedig nagyon jó eredménnyel megcsináltuk az EMELT SZINTŰ angol érettségit is, az egyetemre pedig felvettek. :)"


Sz. Barbi
Elképesztően sokat tanultam Katától OLASZ nyelvből/-ről, a kultúráról, kiejtésről ... Izgalmas, színes órákat tart Kata bárcsak minden tanár ilyen lenne.

Cs. Ilona
Kata egy kincs! Évek óta olaszul tanulok, sok tanárral volt dolgom, de senki nem hívta fel a figyelmemet a sok fontos részletre és nem is gyakoroltatta be velem. Kata személyre szabja az órákat, és addig dolgozik türelmesen velem, ameddig nem tanulom meg. Ráébresztett fontos szabályokra, összefüggésekre, mindeközben pedig élvezetesen sajátítom el a nyelvet. Grazie mille Kata!

K. Tünde
"10 éves kihagyás után "újrakezdőként" nagyon örülök, hogy megismertem Katát. Komplex tanítás, tudásfejlesztés, sok-sok gyakorlat (izgalmas, változatos feladatok szövegértés, kiejtés, nyelvtan), rugalmas időpont egyeztetés van az óráin, szeretettel ajánlom online nyelvtanuláshoz!"

Z. Mercédesz
"Lassan fél éve tanulok együtt Katával OLASZUL. A leglényegesebb különbség a nyelvtanfolyami oktatáshoz képest, hogy - mivel Ő Olaszországban él - gyakorlatiasabb, a mindennapi életben jobban alkalmazható nyelvhasználatra tanít. Rendkívül tetszik a tanítási módszertana, alapos és egyben nagyon érdekes, hasznos tanórákat tart! Az órák mindig kellemes hangulatban telnek, viszont a követelményszint magas ( "lógásra " nincs lehetőség :))."

K. Bea
"Katában egy olyan tanárt ismertem meg aki kreatív, játékos, módszerrel építi be az angol tudást az agyamba. Ha nehezen megy valaminek a befogadása, akkor megkeresi azt a megoldást (teszt, video, hanganyag), ami nekem megfelel, így sokkal könnyebben jegyzem meg a kritikus szót vagy nyelvtani szabályt.
Szeretem, hogy odafigyel rám és sokat dicsér.
A leckék tematikusan egymásra épülnek és jól vissszakövethetőek. Ez nagy segítség amikor önállóan kell gyakorolnom."


T. Brigi
"Egyénre szabott nyelvtanulás csak neked. Rugalmas időben, online nagyon könnyen megtanulhatsz angolul. Érdekes témákkal, videókkal és hanganyagokkal még szòrakoztatobb és változatosabb angol órák. A nyelvtani részt többször átbeszéljük és addig gyakoroljuk ameddig csak kell. Kata hihetetlen türelemmel és figyelemmel segít Neked hogy még a legnehezebb dolgokat is elsajátísd! Én már több mint 2 éve tanulok Nála es nagyon sokat fejlődtem, amiert hihetetlen hálás vagyok! Szerintem Te sem fogod megbánni 😉"


#angoltanár #angol #beszéljangolul #nyelvvizsga #középfokra #felsőfokra #alapfokra #üzletiangol #tanuljunkdinamikusan #tippek #játszvatanulni #üzletiangol #olasz #német

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
06-20/533-0022 (viber, whatsapp)
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
Igen, max. 3 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv5700 Ft / 45 perc
Interjúra felkészítés Szint nélkül10000 Ft / 60 perc
Karrier tanácsadás, önéletrajz írás Szint nélkül10000 Ft / 60 perc
Német nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok5700 Ft / 45 perc
Olasz nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok5700 Ft / 45 perc
Online marketing-6000 Ft / 60 perc
SEO (keresőoptimalizálás)-10000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső

 

>