FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Ének tanár: Fers Márta

Bemutatkozás

Fers Márta

Ének tanár, Hangképzés tanár

Kedves Érdeklődő!
Örülök, hogy máris van egy közös pontunk: mindketten szeretünk énekelni!
Hiszem, hogy minden embernek joga van a saját hangjához, az éneklés nem kizárólag celebek és operaénekesek kiváltsága hanem velünk született természetes adottságunk. Bárki kérhet szakmai segítséget képességei kibontakoztatásához, nem teszek különbséget képzettség, kor és motiváció szerint.
Tanulmányaimat a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen majd Bécsben folytattam ill. számos mesterkurzuson, szakmai fórumon veszek részt.
Tapasztalataimat nem csak előadóművészi, hanem tanítási tevékenységembe is igyekszem hatékonyan beépíteni. Fontos számomra az egyénre szabott, kreatív pedagógia, ami egyszerre tudományosan megalapozott ugyanakkor humorral teli, felszabadító, testet-lelket megmozdító, személyiségfejlesztő, önismeretet adó élmény.
Beszélek németül, angolul, olaszul, és az orosz kiejtésben is tudok segíteni. Budapest szívében, tömegközlekedéssel könnyen elérhető helyen tanítok,(https://enek-eljunk.hu/virtualis-seta.html) ill. Pilisvörösváron.
Mindkét helyszín tágas terű, és a légtisztító készüléknek köszönhetően a korlátozások idején is biztonságos a személyes jelenléthez. Szükség esetén online is tanítok (Zoom, Skype).
Növendékeimnek rendszeresen szervezek fellépési lehetőségeket, közös órákat, mert tudom milyen nagy szükség van a kiállás gyakorlására.

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Budapest
Telefonszám:
06-30/200-2194
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/enekFM/
Weboldal:
http://enek-eljunk.hu/
Tanít saját helyszínen?
Budapest
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Ének Kezdő, Haladó, Profi5000 Ft / 60 perc
HangképzésKezdő, Haladó, Profi5000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső