FB pixel code
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Mitykó János - történelem tanár

Bemutatkozás

Történelem tanár

Emelt szintű érettségit akar tenni a gyermeke? Úgy érzi, hogy ehhez az a tudás, amit az iskolában kap nem elég?
Megutáltatták a történelmet a gyermekével? Úgy érzi, hogy gyermeke történelem tanára "nem áll a helyzet magaslatán"? Jobb jegyet szeretne félévkor és év végén?
Aggódik, hogy emiatt baj lesz az érettségi vizsgán vagy a 8. osztályos jegynél? Huszonhat éves gyakorlattal, nagy tapasztalattal és az oktatás szintjeit jól ismerve vállalom általános és középiskolások korrepetálását, középiskolások közép-, és emelt szintű érettségire való felkészítését. Akár rendes, akár ismétlő-, akár szintemelő vizsgáról van szó. Vállalom felnőttek felkészítését is érettségi vizsgára akár közép-, akár emelt szinten. Igazgatói és igazgatóhelyettesi gyakorlatom révén a felsőoktatási felvételi rendszert áthatóan ismerem - diákjaimat tanácsokkal is el tudom látni a jelentkezést illetően.
A tárgyat kommunikatív módszerekkel tanítom, a törzsanyagnál szélesebb tudást biztosítok diákjaim számára, és ha valaki a tantárgyat nem szereti, szerethetővé teszem számára. Ha kell saját készítésű anyagokat adok diákjaimnak, amelyből könnyebben tanulhatnak és amellyel nagyobb tudást is szerezhetnek, mint a tananyag, ezzel kitűnhetnek társaik közül és - ami ennél is fontosabb - eredményesebben tehetik le vizsgáikat az átlagnál. Elérhetőségeim: 20-567-8418 v. 30-236-2268 - kérem számkijelzéssel hívjanak. További elérhetőség: mitykojanos@gmail.com
Óradíjam: 2000 Ft/óra (60 perc). Nem az időt nézem, hanem a tananyagot - ha csúszunk 15 percet, az nem számít új órának. A lényeg, hogy az óra és a tananyag kerek egész legyen és a diák megértsen mindent, amit meg kell tanulnia.
VÉLEMÉNYEK MUNKÁMRÓL:
Egy volt magándiákom Édesanyja:
"Lányom 10. évfolyam félévében döntötte el, hogy az orvosi helyett inkább a Corvinus Pénzügy Számvitel szakot választja. A Tanár Úr hatalmas lelkesedése őt is elragadta. A magánórákon rendkívül sokat fejlődött, mind a tárgyi tudása, mind a világszemlélete. A szisztematikus felkészítés meghozta az eredményét. Köszönjük ezúton is Tanár Úr! Dr. Bálint Andrea"
Egy volt magándiákom:
"Engem Tanár Úr emelt szintű történelem érettségire készített fel a gimnázium utolsó két évében. Az egész felkészülés rendkívül hatékony volt és meg is lett az eredménye: a szóbeli érettségin maximális pontot kaptam és az írásbelim is kiemelkedő volt, így könnyedén bejutottam az általam választott egyetemre! Az órákon rengeteg olyan tudásra szert tettem ami által jobban átláttam az eseményeket és a folyamatokat (és olyan plusz információkat is átadott Tanár Úr, amelyekkel még inkább megragadtak bennem a történetek és egészen a mai napig emlékszem rájuk!). Az órák színesek voltak, élveztem őket és örömmel készültem rájuk! Jó szívvel gondolok vissza erre a két évre és mindenkinek ajánlom, aki bővítené tudását, érettségire készül vagy szeretné mélyrehatóan megtanulni a történelmet! Kohári Alexandra"
Egy másik volt magándiákom:
"Nem sikerült volna soha bejutnom a jogi egyetemre, ha nincsenek Tanár Úr órái és a hatalmas többlet, amit egyáltalán nem a jónevűnek mondott budapesti középiskolámban szereztem, hanem a magánórákon Tanár Úrtól. Kizárólag azért lehetek most jogász, mert annak idején történelemből olyan szintű tudást kaptam, ami jóval több annál, mint amit talán még a bizottság tagjai is tudtak." dr.Nováky Csaba

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest egész területén - egyeztetés szerint.
Telefonszám:
06-20/262-6452 vagy 06-30/309-5007 vagy 06-20/567-
Tanít saját helyszínen?
Budapest egész területén.
Házhoz megy?
igen
Vállal csoportos oktatást?
maximum 4 fő.
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Történelem Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Egyetem2000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső