FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Angol, magyar nyelv ér irodalom tanár: Bödecs Pál

Bemutatkozás

Bödecs Pál

Angol tanár, Magyar irodalom tanár, Magyartan tanár

AZ ALKALMAK ŐSZ VÉGÉIG 7000 FT / 50 perc !

Személyes figyelmen alapuló mentorált felkészítésre, magánórákra specializálódott diplomás angol- és magyartanár vagyok, egyénileg kidolgozott módszertannal, több mint tízéves magántanári tapasztalattal.

Felkészítést vállalok felvételire (6- és 8. osztályos felvételi magyar nyelvből), érettségire (közép- és emelt szint), nyelvvizsgára (összes szint,  Cambridge és Euroexam nyelvvizsgák), illetve ha csak segítségre van szükséged az iskolában, vagy esetleg (újra) belefognál az angoltanulásba.

Részletekért keress ezen az oldalon: tanarurak.hu

Az elmúlt tíz évben a magántanárkodás mellett elvégeztem az ELTE angol-magyar osztatlan tanárképzését, képzett játékmester lettem, kidolgoztam a saját játékosított pedagógiai módszeremet a hozzá tartozó kártyajátékkal együtt, majd OTDK publikációs különdíjat nyertem a módszerről szóló tanulmánnyal.
Eközben gimnáziumi osztályfőnökként vezettem egy most már elballagott osztályt, illetve 2023 tavaszától a saját gamifikációs-pedagógiai képzésemet tartom tanároknak és tanárszakos hallgatóknak.

Szakterületem a motiváció, ezen belül is azoknak a játékelemeknek a beemelése a tanulási folyamatba, amikkel leginkább számítógépes- és társasjátékokban találkozhatsz. Magyarból teljesen kidolgozott a játékos rendszer, most éppen az angol- és történelem tárgyakhoz kapcsolódó módszerrel foglalkozom, a tesztelési fázisban tartok vele. Ezzel foglalkozom a szabadidőmben, amikor nem tanítok/mentorálok.

Hogy jobban megismerj engem tanárként és játékfejlesztőként, látogass el az oldalamra: bodecspal.com

Bátorítalak arra, hogy keress meg e-mailben (info@bodecspal.com) vagy a megadott telefonszámon, ha van bármi kérdésed, illetve ha szeretnél jelentkezni hozzám.

Az órákat igényeid szerint személyesen nálam, egy magántanításra berendezett 6. kerületi stúdiólakásban, vagy online tartjuk.

Az első, megbeszélő alkalom ingyenes.
Ha szeretnél jelentkezni rá, e-mailen és telefonhíváson kívül rögtön foglalhatsz időpontot a app.minup.io/book/bodecs-pal oldalon.
Ebben az esetben én kereslek téged a részleteket illetően.

KIEMELT AJÁNLÁSOK a tanítványaimtól / a tanítványaim szüleitől:

Nimróddal és Bendegúzzal a negyedik tanévet kezdjük együtt. LÍVIA, az anyukájuk írta:

'Mindkét kamasz gyerekem már jó ideje Bödecs Palihoz jár angol illetve felvételit megelőzően magyar órákra.

Szívesen és örömmel mennek ezekre az órákra a fiúk, hisz Pali játékos módon, kamaszokkal jól megértetve magát, érdeklődésüket felkeltve és fenntartva tartja óráit, melyek sosem unalmasak, vagy aránytalanul megterhelőek. Könnyed hangvételű, kellemes légkörű, stresszmentes, kölcsönös bizalmon és kölcsönös tiszteleten alapuló órákban részesülnek gyerekeim.
Az órák minden esteben személyre szabottak, figyelembe véve gyerekek képességeit, habitusát. Pali minden esetben felkészülve várja a gyerekeket.

Az eredmények pedig sosem maradnak el. Ütemesen, szépen haladnak előre stabil tudást megszerezve. Önbizalmukra, önértékelésükre, személyiségük fejlődésére is pozitívan hat. Motiváló, jó példát mutató pedagógus Pali, gyerekeim számára példaképül szolgál.

Szülőként a legnagyobb bizalommal vagyok irányában.'

BULCSÚVAL szeptembertől a harmadik tanévünkben dolgozunk együtt. Ő írta:

'Egy nagyon nagy tudású tanár, aki a fiatalabbak számára le tudja fordítani és közelibbé tudja tenni a magyar tanulást. Jobban el tudja magyarázni a dolgokat mivel az érdeklődési körünk nagy mértékben egyezik. Nagyon fiatalos.' Itt is köszönöm Bulcsúnak, hogy mindig kiemeli a fiatalosságomat. Igazán jól esik.'

PETI a sikeres felsőfokú (C1) Cambridge nyelvvizsgája után írta:

'Mindig szerettem Palihoz járni órákra amíg a nyelvvizsgára készültem. Barátságos környezetben kellemes volt dolgozni egy fiatalos tanárral, akivel el tudtam beszélgetni bármiről. Amikor pedig a tanulásról volt szó, professzionális volt és az ő motivációja segített nekem is többet tanulni az órákon kívül is. Egy remek tanár, akit mindenkinek csak ajánlani tudok.'

Remélem, felkeltettem az érdeklődésed, és tudunk együtt dolgozni a minél közelebbi jövőben.

Szeretettel várom a megkeresésed!

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
1061 Budapest, Paulay Ede utca 44.
Telefonszám:
06-30/981-7432
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pal.bodecs
Weboldal:
https://bodecspal.com
Tanít saját helyszínen?
igen, helyszín: VI. kerület
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
igen, legfeljebb 4 fős csoportokat
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok7000 Ft / 50 perc
Magyar irodalom Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem7000 Ft / 50 perc
Magyar nyelvtan Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi, Főiskola, Egyetem7000 Ft / 50 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső