Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Horváth Edit

Magyar irodalom, Magyar nyelvtan, Történelem

További információ

 

Török Csaba HATÉKONY ÉS LELKIISMERETES OKTATÁS, TEHETSÉGGONDOZÁS AZ ASTORIÁNÁL, ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS!

Analízis, Atomfizika, Bevezetés a matematikába (ELTE), Csillagászat, Differenciálegyenletek, Differenciálgeometria, Differenciálszámítás, Dinamika, Diszkrét matematika, Értékpapírszámtan, Fizika, Fizika idegen nyelven, Gazdasági matematika, Hőtan, Integrálszámítás, Kémia, Kémiai számítás, Kombinatorika, Komplex függvénytan, Komplex számok, Kvantitatív módszerek, Lineáris algebra, Matematika, Matematika alapjai (ELTE), Matematika idegen nyelven, Mátrixalgebra, Mátrixszámítás, Mechanika, Operációkutatás, Optimumszámítás, Statisztika, Számelmélet, Valószínűségszámítás, Véges matematika

További információ

 

 

Bödecs Pál

Bemutatkozás

Hallo!

Hatodéves angol-magyar tanárszakos hallgató vagyok az ELTE-n, és az utolsó, gyakorlati évemben ismét fogadok magántanítványokat. A hat év magántanári tapasztalatom során az angol közép- és felsőfokú nyelvvizsgák, illetve az angol érettségik váltak a fő profilommá; az ezekre való felkészítést nagyon élvezem, nem kis részben a diákjaim eredményessége miatt: a diákjaim 100%-a, aki legalább hat alkalmon részt vett nálam, átment a nyelvvizsgáján.

Szakterületem a gamifikáció, a játékelemek beemelése a tanórákra, ami hasznos és bevált eszköz a motiváció fenntartására. Ennek jegyében például nem csak a találkozásainkon, de otthon is foglalkozhatnak a tanítványaim a vezetésemmel az angollal, a választható feladatok bármelyikének segítségével, amikre a lehetőségeim szerint azonnal visszajelzek és az eredmények alapján további utasítással szolgálok a gyakorlás folytatása érdekében.

Egy, a Corvin-negyednél található lakásban fogadom a diákjaimat, ahol nyugodt körülmények között tanulhatunk; házhoz megegyezés szerint, de a távolság függvényében minimum másfél órás alkalmakra megyek ki.

Keressetek bátran az email címemen [bodecs.p.m@gmail.com], akkor is, ha csak kérdésetek van velem vagy az órákkal kapcsolatban!

Pali

 

 

 

Adataim

Cím:
1094 Budapest, Ferenc körút 29.
Telefonszám:
06-30/981-7432
Tanít saját helyszínen?
igen, helyszín: corvin negyed és mester utca között a körúton
Házhoz megy?
igen
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok4500 Ft / 45 perc
Magyar irodalom Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi4500 Ft / 45 perc
Magyar nyelvtan Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi4500 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső