Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Miskolczi Eszter - magyar tanár, történelem tanár

Bemutatkozás

Magyar irodalom tanár, Magyar nyelvtan tanár, Történelem tanár,

Kedves Érdeklődő! Hosszú ideje egy fővárosi gimnáziumban tanítok, általános és középiskolai tanári diplomával is rendelkezem. Magántanítványaim sikerrel jutnak be a választott középiskolába vagy egyetemre. A lexikális és módszertani felkészítés mellett fontosnak tartom a személyes motiváció felkeltését. Ezt a valódi, belülről fakadó érdeklődést, elkötelezettséget, odafigyelést tanúsítom én magam is diákjaim és szaktárgyaim iránt.

Amiben segíteni tudok:

- HA FELNŐTT VAGY: egyetemi felvételihez emelt szintű vagy középszintű (akár ismétlő) érettségire való felkészítést nyújtok digitális és hagyományos segédanyagokkal (térképek, feladatgyűjtemények, prezentációk, kidolgozott érettségi tételek)

- HA KÖZÉPISKOLÁS VAGY: fejlesztem szövegértési és szövegalkotási készségeidet, megtanítalak irodalmi műveket elemezni, értelmezni. Korrepetállak, felkészítelek javítóvizsgára, érettségire. Nagy hangsúlyt kap nálam az önállóság kialakítása, az esszéírás, a topográfiai ismeretek, az ok-okozati összefüggések felismerésének gyakorlása és a kommunikációs készségek fejlesztése. Megtanítalak vizsgahelyzetben magabiztosan beszélni, viselkedni, túlélni...

- HA ÁLTALÁNOS ISKOLÁS VAGY: megmutatom neked, hogyan kell, miért érdemes tanulni. Hogyan kell lényeget kiemelni, vázlatot írni, összefüggéseket felismerni. Segítek megérteni azt, ami nem megy. Bátran kérdezhetsz magyarázat közben is. Felkészítelek a középiskolai felvételi vizsgádra, legyen az 8, 6, 5 vagy 4 osztályos gimnázium. Figyelembe veszem az egyéni képességeidet, szükségleteidet, és a tanuláshoz nyugodt, biztonságos légkört biztosítok. A nyári hőségben klímával felszerelt lakásban tanítok.

AZ ELSŐ TALÁLKOZÁS INGYENES, ismerkedéssel, az igények felmérésével telik. Keressenek, keressetek bizalommal e-mailben vagy telefonon!

ONLINE OKTATÁS: tekintettel a kialakult rendkívüli egészségügyi helyzetre, bizonytalan ideig minden már meglévő és új foglalkozást is Skype-on keresztül tartok. Az órák díja nem változik.

AZ ÓRÁK DÍJA:
Általános iskolásoknak korrepetálás vagy középiskolai felvételire való felkészítés - 7.000 Ft / 90 perc
Középiskolásoknak felzárkóztatás, valamint érettségire való felkészítés (életkortól függetlenül) közép- és emelt szinten: 8.500 Ft / 90 perc
Egyéni igényeknek megfelelően tartok 45, 60, 120 vagy 180 perces foglalkozásokat is.

AZ ÓRÁK LEMONDÁSA: a megbeszélt időpontok lemondását vagy más időpontra való áthelyezését, kérem, időben szíveskedjenek jelezni! Az utolsó pillanatban (24 órán belül) lemondott órákat megtartottnak tekintem, ilyenkor az elmaradt óra díja kifizetendő.

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest, XVI. kerület
Telefonszám:
06-70/408-5413
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Magyar irodalom Általános iskola, Középiskola, Érettségi / FelvételiMegegyezés szerint
Magyar nyelvtan Általános iskola, Középiskola, Érettségi / FelvételiMegegyezés szerint
Történelem Általános iskola, Középiskola, Érettségi / FelvételiMegegyezés szerint

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső