FB Pixel
Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

 

Angol tanár: Bartha Rita

Bemutatkozás

Bartha Rita

Angol tanár, Ezoterika tanár, Magyar mint idegen tanár, Problémamegoldás tanár

Bartha Rita, gyógyító és életvezetés tanácsadó vagyok.
Nagyon sok erre vonatkozó képzettséggel rendelkezem, például pszichológiai asszisztens okj-s oklevél és egyéb más gyógyításra alkalmas módszerről szóló oklevelek, és mesterszakos diplomám is ehhez kapcsolódó, buddhista tanító alapszakon végeztem, filozófia-és vallástörténet szakirányon, ahol a gyakorlati képzésben a különböző önsegítő meditációk a kötelező tananyag részét képezték.
Bármilyen típusú kapcsolati probléma, testi,lelki, mentális betegségek, önértékelési, vagy önmagán belül konfliktusnak, problémának ítélt, vagy személyiségszinten pozitív személyiségjeggyé átformálandónak ítélt problémák kezelését, javítását vállalom.
Olyan emberekkel tudok hatékonyan együttdolgozni, akik a változtatásra vonatkozó tanácsaimat önállóan az életükben gyakorolják, így hamarabb következik be változás és az tartós is marad.
Az a gyógyító módszer, amit jelenleg alkalmazok a leghatékonyabb és legletisztultabb minden módszerek közül, amivel az elmúlt 25 évben találkoztam és dolgoztam.
Szeretettel várom a jelentkezését, telefonon.
Ha konkrét döntés előtt áll, legyen az munkahelyi váltás, vagy párkapcsolati, vagy bármilyen döntés, ahol nem tudja racionálisan leellenőrizni melyik választás volna a helyes,vagy az ön számára jó, vagy jobb, akkor ilyen helyzetben vállalok konkrét tanácsadást az általam ismert családállítás tesztállítás módszerével, illetve a tarot kártya szimbolikáját használva. Ebben az esteben is , amíg megbeszéljük a helyzetet,aztán önnel együtt, általam vezetve megcsináljuk a tesztállítást, majd ezt befejezve,megnézzük a tarot szimbolikáját, és kiértékelem, ami a két módszer együtteséből biztosan tudható, ez is igénybe vesz minimum 1,5 órát, de komplexebb helyzetben, ahol több lehetőség közül kell választani 2 órahossza is lehet. Ilyen tíusú tanácsadásnál az óradíj 10 ezer forint/ óra.
Ha nem tudják eldönteni, melyik középiskolába, vagy melyik egyetemre menjen a gyermek, akkor a tanácsadó módszerrel tudok segíteni, ha viszont tanulási, magatartási zavarai, problémái vannak, akkor a gyógyítással egybekötött tanácsadással, mivel a gyógyító módszer, amit használok mind a fizikai testre, mind pedig az érzelmekre egyaránt hat, így át tudnak íródni berögzült emberi tulajdonságok is, mivel azok mind valamilyen érzelemhez kötöttek.
A tanácsadás ára a problémamegoldásnál, a gyógyítás, változtatásra irányuló tanácsadás ára az ezoteriánál található.
20 éve tanítom az angol nyelvet. Egyénileg és csoportokat is oktattam,felnőtteket, gyerekeket egyaránt.Jelenleg kezdőket és középhaladókat vállalok. Az a tapasztalatom, hogy a helyesen, pontosan megtanított alapfokú tudással már mindenki képes a középfokú tudásig önálló nyelvtanulással eljutni, ha kellően motivált és szorgalmas.Ha valakinek nem csak az alap beszédkészség a célja,akkor azt természetesen végig viszem a középfokú szintig.Alapos, jól megértett nyelvtadást tudok adni; de , mivel ezzel nem foglalkoztam soha, konkrét nyelvvizsgára nem készítek fel, mivel többféle vizsga van, és mindegyik más gyakorlati rutinkészségeket igényel.
A magyar nyelvet 6 éve oktatom. Csoportot és egyéni oktatást is végeztem már és vállalok is.

 

 

Oszd meg másokkal is:        

 

 

Adataim

Cím:
Budapest, 10. ker.
Telefonszám:
06-50-120-70-20
Tanít saját helyszínen?
Budapest, 10. ker.
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
nem
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok2500 Ft / 45 perc
Ezoterika Szint nélkül10000 Ft / 60 perc
Magyar mint idegen nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok2500 Ft / 45 perc
Problémamegoldás Középiskola, Érettségi / Felvételi10000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

 
captcha img
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső

 

>