Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

 

Kanfi H. Erzsébet - Csak online oktatás, érettségire, nyelvvizsgára felkészítés, képesített vizsgáztató, diplomás angol nyelvtanár, 17 éves tapasztalat, célorientált, tanulóközpontú oktatás

Bemutatkozás

Angol nyelv tanár,

Készüljünk együtt érettségire, nyelvvizsgára! Diplomás angol tanárnő vagyok, 17 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem és aktív vizsgáztatóként is dolgozom.
Jelenleg csak online formában, kezdőtől a haladó szintig vállalok tanítást kicsiknek és nagyoknak akár csak kedvtelésből való angol tanulásról, akár állásinterjúra, nyelvvizsgára, érettségi vizsgára készülésről legyen szó. Diákjaim az eddigi tapasztalatok alapján sikeresen teljesítik a nyelvvizsgákat, és boldogan mesélnek sikereikről, amit a velem megtanultak munkahelyen, kirándulásokon stb. alkalmazásakor élnek át. Óráimat az egyéni célokhoz, vagy a csoport igényeihez igazítva tervezem meg, hogy a kitűzött célt minél hatékonyabban, és minél hamarabb érjük el, ami az eddigi visszajelzések alapján sikeresen működik.
Saját - jól felszerelt, barátságos - oktatóhelyszínnel is rendelkezem, de jelenleg CSAK ONLINE oktatást vállalok, melyben sok éves tapasztalattal rendelkezem.
Foglalkozom kiemelten beszéd centrikus oktatással is, melynek elsődleges célja a megtanultak gyakorlati, szóbeli alkalmazásának erősítése. Az eddigi sok éves tapasztalatokra alapozva tudok hatékony feladatokkal segíteni ilyen irányú tervek megvalósításában is.
45, 60 és 90 perces órák megtartását vállalom egyéni igények, megbeszélés alapján.

 

 

 

Adataim

Cím:
Magyarország (online oktatás), Budapest X.-XIV. ker., Szentes (személyes oktatás)
Telefonszám:
06-30/566-7950
Tanít saját helyszínen?
Budapest X.-XIV. kerület
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
igen
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok3000 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső