Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Access tanár, Adatbázis kezelés tanár, C programozás tanár, ECDL vizsgafelkészítés tanár, Excel tanár, Excel VBA makró tanár, Informatika tanár, Internet használat tanár, levelezés tanár, Irodai alkalmazások (Office) tanár, Matematika tanár, Microsoft Word tanár, Obj.-orientált tervezés tanár, Pascal programozás tanár, Prezentációkészítés tanár, SQL tanár

Beck Tibor - Októberi AKCIÓ (MATEMATIKA-INFORMATIKA - részletek az adatlapomon)

Access, Adatbázis kezelés, C programozás, ECDL vizsgafelkészítés, Excel, Excel VBA makró, Informatika, Internet használat, levelezés, Irodai alkalmazások (Office), Matematika, Microsoft Word, Obj.-orientált tervezés, Pascal programozás, Prezentációkészítés, SQL

További információ

 

 

Scheich Dávid - ének tanár, furulya tanár, oboa tanár, szolfézs tanár

Bemutatkozás

Ének tanár, Furulya tanár, Oboa tanár, Szolfézs tanár,

2009-ben szereztem tanári diplomát a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem oboatanár, kamaraművész szakán.
Oboistaként számos hazai szimfonikus zenekarral játszottam/játszok olyan helyszíneken, mint a Művészetek Palotája, Nemzeti színház, vagy a Zeneakadémia. Az utóbbi pár évben játszottam Mága Zoltán Újévi koncertjén, Andrea Bocelli Papp László sportarénás koncertjén, Ennio Morricone vezényletével az ,,50 years of music" Európai turnéján.
Mindig azt éreztem, hogy a klasszikus zene mellett a könnyű zene is pont annyi kihívást, és érdekességet rejt, ezért még gyerekkoromban elkezdtem foglalkozni az énekléssel.
Örökös tagja vagyok a Kolimusical társulatnak, akikkel számos fantasztikus musicalt mutattunk be, valamennyiben a főszerepek egyikét játszhattam el. (Elisabeth - a Halál szerepe, Mozart! - Colloredo , Rómeó és Júlia - Tybalt)
Mindenközben számos rock, pop-rock zenekarban énekeltem, közreműködtem, akikkel bejártuk a budapesti rock kocsmák nagy részét.:)
2006 óta tagja vagyok a Fugato Orchestrának, ami nagyon egyedi és sokszínű hangzásvilágot szólaltat meg rengeteg stílust érintve, így van lehetőségem a hangszeres játék mellett az éneklésre is akár egy dalon belül váltogatva, ami nagyon izgalmas feladat. Számos állandó vendégénekesünk van, többek között Harcsa Veronika, vagy Tompos Kátya.
Ha szeretnél elmélyülni a zenében, az éneklés által kiaknázni a lelked adta lehetőségeidet, megtalálni a saját hangod, rálelni a hozzád legközelebb álló stílusra, keress meg bátran!

 

 

 

Adataim

Cím:
1041 Szigeti József utca
Telefonszám:
06-70/947-9422
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/david.scheich.1
Tanít saját helyszínen?
Igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
Igen, max. 3 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Ének Kezdő, Haladó, Profi4000 Ft / 60 perc
Furulya Kezdő, Haladó, Profi4000 Ft / 60 perc
Oboa Kezdő, Haladó, Profi4000 Ft / 60 perc
Szolfézs Kezdő, Haladó, Profi4000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső