Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Horváth Edit

Magyar irodalom, Magyar nyelvtan, Történelem

További információ

 

Török Csaba HATÉKONY ÉS LELKIISMERETES OKTATÁS, TEHETSÉGGONDOZÁS AZ ASTORIÁNÁL, ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS!

Analízis, Atomfizika, Bevezetés a matematikába (ELTE), Csillagászat, Differenciálegyenletek, Differenciálgeometria, Differenciálszámítás, Dinamika, Diszkrét matematika, Értékpapírszámtan, Fizika, Fizika idegen nyelven, Gazdasági matematika, Hőtan, Integrálszámítás, Kémia, Kémiai számítás, Kombinatorika, Komplex függvénytan, Komplex számok, Kvantitatív módszerek, Lineáris algebra, Matematika, Matematika alapjai (ELTE), Matematika idegen nyelven, Mátrixalgebra, Mátrixszámítás, Mechanika, Operációkutatás, Optimumszámítás, Statisztika, Számelmélet, Valószínűségszámítás, Véges matematika

További információ

 

 

Cserháti Judit Olaszországban élő online nyelvtanár

Bemutatkozás

Rómában, Perugiában és Sienában éltem, dolgoztam és tanultam. Jelenleg is Olaszországban élek, ahol egy magyar közvetítőnyelven oktató olasz nyelviskolát vezetek. Ha szeretnél Olaszországban a tengerparton délelőttönként nyelvtanfolyami keretek között olasz nyelvet tanulni, délután pedig a tengerparton pihenni vagy a környéken kirándulni tekintsd meg a nyelviskola honlapját:

www.vacanzestudioinitalia.com

Ha pedig otthonról szeretnél nyelvet tanulni választhatod a tanulás online formáját skype-on keresztül. A tanulásnak ez a módja épp ugyanolyan hatékony mint a személyes óráké. A különbség az, hogy az utazásra fordított időt és pénzt megspórolva otthon tudsz tanulni, mert az internet lerövidíti a köztünk lévő távolságot. Az órákhoz szükséges tananyagot email-ben, whatsapp-on, skype-on szoktam átküldeni. Ahhoz, hogy online órákat vehess, semmi másra nincs szükséged, csupán stabil internetre, számítógépre és kamerára. Ez utóbbi nem feltétlenül szükséges, de személyesebbé teszi az órát, ha látjuk egymást.

Az egyik céges nyelvtanfolyamon járt minőségellenőr írta rólam:

"Judit kiváló munkát végez, órán nagyon precíz, ugyanakkor rugalmas is a tanyanyag feldolgozását illetően. Alapos, lelkiismeretes. A diákjai nagyon szeretik, mert amellett, hogy kiváló órákat tart, oldott hangulatot teremt."

Szakmai hátteremről:

Történelem és olasz nyelvtanári, olasz nyelvű idegenvezetői, valamint gazdasági és társadalomtudományi szakfordítói végzettséggel rendelkezem. Az egyetemi évek alatt több alkalommal tanultam ösztöndíjjal és nyaranta dolgoztam is Olaszországban. Az egyetem elvégzését követően 4 éven keresztül tanítottam magánúton, tartottam céges tanfolyamokat és dolgoztam óraadóként a közoktatásban is. 4 éve Olaszországban élek. A párom olasz, a gyerekeim pedig már itt születtek.

Ha jól felkészült tanárt és színes, lendületes órát szeretnél, amelynek során minden egyes alkalommal érzed magadon a fejlődést, akkor írj és megbeszéljük az első skype-os órád időpontját.
Áraim:
Egyéni órák:
3000 HUF/45 perc
3600 HUF/60 perc
4900 HUF/90 perc
Egyéni óra (szaknyelv):
5000 HUF/60 perc
7000 HUF/90 perc

 

 

 

Adataim

Cím:
Online
Telefonszám:
0039 342 525 1179
Weboldal:
www.vacanzestudioinitalia.com
Tanít saját helyszínen?
nem
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
Igen
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Olasz nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv3000 Ft / 45 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső