Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

LOGIKAI AGYSZERKEZET ÉS INTELLIGENCIA KUTATÓ

Fejlesztés, Matematika, Matematika idegen nyelven

További információ

 

 

Wachulik Béla SKYPE-OS ÓRÁK

Bemutatkozás

SKYPE-OS NYELVÓRÁK: NÉMET, ANGOL ; TÖRTÉNELEM, FÖLDRAJZ
Gyorsan és hatékonyan szeretnél tanulni? Jelentkezz egy külföldi tapasztalatokkal rendelkező diplomás nyelvtanárhoz. NÉMETET, ANGOLT, GAZDASÁGI NYELVET, ÁLLÁSINTERJURA VALÓ FELKÉSZÍTÉST VÁLLALOK. (önéletrajz, motivációs levél). Mivel idegen nyelvi környezetben nőttem fel, kétnyelvű vagyok, anyanyelvem a magyar és a német. Ha kéttannyelvű gimnáziumba jársz, akkor a TÖRTÉNELM, FÖLDRAJZ és IRODALM tanulásában is tudok segíteni, valamint a tételek kidolgozásában. Mindezt NÉMET NYELVEN tanítom. Ezt képekkel és videókkal is szemléltetem és rávilágítok a történelem összefüggéseire.
Felkszítés az érettségire és a nyelvvizsgákra.

Probáltad már a SKYPE-os órát? Kipróbálhatod, az első alkalom ingyenes.

MIK A SKYPE-OS ÓRÁK ELŐNYEI?
- Nem kell kimozdulnod otthonról, akár esik, akár hideg van, akár beteg vagy. Mivel nem kell utaznod, ezért megspórolod az utazás idejét és költségét is.
- A tananyagot online kapod. Ez azt jelenti, hogy a kiegészítő anyagokat átküldöm neked egy olyan dokumentumban, hogy te magad is tudd azt szerkeszteni és továbbfejleszteni, ha akarod.
- Ha nyelvtant veszünk, akkor a szerkeszthető dokumentumba te magad is beírhatod a példamondatokat. A nyelvtani magyarázatokat mindig a példából vezetem le, így a nyelvtan nem válik szárazzá és unalmassá, hanem élő mondatokon keresztül mutatom be a szerkezeteket. És neked is lehetőséged lesz a mondatokat megszerkeszteni és így a saját mondataid fognak ott szerepelni.
- Mivel a kommunikáció is SKYPE-on keresztül történik, a későbbiekben nem fog problémát jelenteni, ha például telefonos FELVÉTELI ELBESZÉLGETÉSRE kerül a sor, mert ezt is könnyen be tudjuk gyakorolni ebben a formában.

KORREPETÁLÁST VÁLLALOK ÉS FELKÉSZÍTELEK ÉRETTSÉGIRE, (NYELVEKBŐL, TÖRTÉNELEMBŐL, FÖLDRAJZBÓL ÉS IRODALOM) NYELVVIZSGÁKRA, FELVÉTELIKRE, ÁLLÁSINTERJÚRA.

AZ ÓRÁK KÜLÖNLEGESSÉGE: Az órát rövid ismétléssel zárjuk, átismételjük az új nyelvtant és lexikát, ezáltal lehetőség van az anyag nagy részét már az órán elsajátítani.

Óradíj: 2700 Ft / 50 perc. AKCIÓ! Az első óra ingyenes. Két vagy akár több fő esetén az óradíj még kedvezőbb! További kedvezmény, ha hetente többször jössz.

 

 

 

Adataim

Cím:
1074 Budapest, Dohány u.
Telefonszám:
06-20/337-1869
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kommunikation72/?fref=ts http://www.onlinenyelviskolak.hu/index.php/nyelvmuhely
Weboldal:
http://www.onlinenyelviskolak.hu/index.php/nyelvmuhely
Tanít saját helyszínen?
Igen
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
Igen
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelvMinden szinten: Általános angol, korrepetálás, érettségire és nyelvvizsgára való felkészítés2700 Ft / 50 perc
FöldrajzMinden szinten2700 Ft / 50 perc
Földrajz idegen nyelvenMinden szinten2700 Ft / 50 perc
Német irodalom, történelemMinden szinten2700 Ft / 50 perc
Német nyelvKezdőtől felsőfokig általános és szakmai nyelvből: idegenforgalom, turizmus (idegenvezetés és módszertana), gazdasági szaknyelv; német 2700 Ft / 50 perc
NyelvészetMinden szinten2200 Ft / 45 perc
NyelvtörténetMinden szinten2200 Ft / 45 perc
TörténelemMinden szinten2700 Ft / 50 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső