Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Földesi Andrea

Analízis, Matematika, Gazdasági matematika, Operációkutatás, Valószínűségszámítás

További információ

 

Martus Anna (II. kerület)

Helyesírás, Környezetismeret, Magyar irodalom, Magyar nyelvtan, Matematika, Vers- és prózamondás

További információ

 

 

Wachulik Béla SKYPE-OS ÓRÁK

Bemutatkozás

TÖRTÉNELEM FELKÉSZÍTÉS, MAGÁN, CSPOPORTOS és SKYPE-OS NYELVÓRÁK: ANGOL, NÉMET ÉS OLASZ NYELVEN

Gyorsan és hatékonyan szeretnél tanulni? Jelentkezz egy külföldi tapasztalatokkal rendelkező diplomás nyelvtanárhoz. TÖRTÉNELEM, ANGOL, NÉMET és OLASZ nyelvet tanítok. SKYPE-os órákat is tartok. Mivel idegen nyelvi környezetben nőttem fel, kétnyelvű vagyok, anyanyelvem a magyar és a német. Ezért ha kétnyelvű gimnáziumba jársz, a TÖRTÉNELMET, FÖLDRAJZOT, IRODALMAT NÉMET NYELVEN is tanulhatod nálam. Ezt képekkel és videókkal is szemléltetem és rávilágítok a történelem összefüggéseire.

Probáltad már a SKYPE-os órát? Kipróbálhatod, az első alkalom ingyenes.

MIK A SKYPE-OS ÓRÁK ELŐNYEI?
- Nem kell kimozdulnod otthonról, akár esik, akár hideg van, akár beteg vagy. Mivel nem kell utaznod, ezért megspórolod az utazás idejét és költségét is.
- Ha pedig nyaralni utazol, az sem baj, mert ha van internet kapcsolatod, akkor még a nyaralásod alatt is biztosítva van számodra a folyamatos nyelvtanulás. NYÁRI AKCIÓK MOST ELÉRHETŐK.
- A tananyagot online kapod. Ez azt jelenti, hogy a kiegészítő anyagokat átküldöm neked egy olyan dokumentumban, hogy te magad is tudd azt szerkeszteni és továbbfejleszteni, ha akarod.
- Ha nyelvtant veszünk, akkor a szerkeszthető dokumentumba te magad is beírhatod a példamondatokat. A nyelvtani magyarázatokat mindig a példából vezetem le, így a nyelvtan nem válik szárazzá és unalmassá, hanem élő mondatokon keresztül mutatom be a szerkezeteket. És neked is lehetőséged lesz a mondatokat megszerkeszteni és így a saját mondataid fognak ott szerepelni.
- Mivel a kommunikáció is SKYPE-on keresztül történik, a későbbiekben nem fog problémát jelenteni, ha például telefonos felvételi elbeszélgetésre kerül a sor, mert ezt is könnyen be tudjuk gyakorolni ebben a formában.

Személyes órákra is van lehetőség: Jól megközelíthető helyszínen, a BLAHA LUJZA TÉR közelében vagy pedig SKYPE-on keresztül.

KORREPETÁLÁST VÁLLALOK ÉS FELKÉSZÍTELEK ÉRETTSÉGIRE, (NYELVEKBŐL, TÖRTÉNELEMBŐL, FÖLDRAJZBÓL ÉS IRODALOM) NYELVVIZSGÁKRA, FELVÉTELIKRE, ÁLLÁSINTERJÚRA.

Mivel idegenvezetőként is dolgozom, folyamatosan gyakorlom a nyelveket. Ezért TURIZMUST és IDEGENVEZETŐ vizsgára való felkészítés is vállalok.

MIT TANÍTOK?
Általános és szakmai ANGOLT, NÉMETET, OLASZT kezdőtől felsőfokig. ANGOLBÓL érettségire és nyelvvizsgára felkészítést vállalok, valamint NYELVTANI RENDSZEREZŐ órákat tartok. Ha nem igazodsz ki az angol nyelvtani igeidők kuszaságában, akkor pár óra alatt az is világossá válik számodra. Németből: általános nyelv mellett gazdasági, idegenforgalmi szaknyelvet, turizmust oktatok.
Ha pedig ÁLLÁSINTERJÚRA készülsz, vagy a munkaerőpiacra akarsz bejutni, akkor speciális órákat is tartok. Segítséget tudok nyújtani az önéletrajz és a motivációs levél megírásában is.

Mivel magam is kétnyelvű gimnáziumban tanultam és az egyetemen a humán tárgyak érdekeltek, segítséget tudok nyújtani NÉMET TÖRTÉNELEMBŐL, NÉMET IRODALOMBÓL és a kötelező olvasmányok feldolgozásában, valamint a TÖRTÉNELEM és, FÖLDRAJZ tételek kidolgozásában is.

HOGYAN TANÍTOK? Az órán kellemes légkörben kommunikatív módszerrel tanítom a nyelvet. Nyelvi fejlődésedet sok segédanyaggal próbálom támogatni. Saját fejlesztésű anyagaimat kinyomtatom, vagy INTERNETEN átküldöm neked, valamint hanganyagokat tudok átmásolni, hogy a kommunikáció és a kiejtésed is jobban fejlődjön. Az órák során gyakran használom a számítógépet és az internetet is.

Nálam az ANGOL NYELVTAN is élvezetes, mert gyakorlatias példamondatokból vezetem le, és sok példa alapján világossá válnak a magyartól eltérő szerkezetek is.

AZ ÓRÁK KÜLÖNLEGESSÉGE: Az órát rövid ismétléssel zárjuk, átismételjük az új nyelvtant és lexikát, ezáltal lehetőség van az anyag nagy részét már az órán elsajátítani.

Óradíj: 2500 Ft / 50 perc. AKCIÓ! Az első óra ingyenes. Két vagy akár több fő esetén az óradíj még kedvezőbb! További kedvezmény, ha hetente többször jössz.

 

 

 

Adataim

Cím:
1074 Budapest, Dohány u.
Telefonszám:
06-20/337-1869
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kommunikation72/?fref=ts http://www.onlinenyelviskolak.hu/index.php/nyelvmuhely
Weboldal:
http://www.onlinenyelviskolak.hu/index.php/nyelvmuhely
Tanít saját helyszínen?
Igen
Házhoz megy?
Igen, Budapest és körzete
Vállal csoportos oktatást?
Igen
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelvMinden szinten: Általános angol, korrepetálás, érettségire és nyelvvizsgára való felkészítés2500 Ft / 50 perc
Beszédművelés, beszédhelyességMinden szinten2200 Ft / 45 perc
FöldrajzMinden szinten2500 Ft / 50 perc
Földrajz idegen nyelvenMinden szinten2500 Ft / 50 perc
Gazdasági ismeretekMinden szinten2200 Ft / 45 perc
GépírásMinden szinten2200 Ft / 45 perc
HelyesírásMinden szinten2200 Ft / 45 perc
Írás, olvasásMinden szinten2200 Ft / 45 perc
KommunikációMinden szinten2200 Ft / 45 perc
Magyar irodalomMinden szinten2200 Ft / 45 perc
Magyar mint idegen nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv2500 Ft / 50 perc
MűvészettörténetMinden szinten2200 Ft / 45 perc
Német irodalom, történelemMinden szinten2500 Ft / 50 perc
Német nyelvKezdőtől felsőfokig általános és szakmai nyelvből: idegenforgalom, turizmus (idegenvezetés és módszertana), gazdasági szaknyelv; német 2200 Ft / 50 perc
NyelvészetMinden szinten2200 Ft / 45 perc
NyelvtörténetMinden szinten2200 Ft / 45 perc
Olasz nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv2500 Ft / 50 perc
TörténelemMinden szinten2500 Ft / 50 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső