Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Sediánszky Nóra

Beszédfejlesztés, Cikkírás, Dráma/színház, Filmelemzés, Fogalmazás, Francia nyelv, Kreatív írás, Magyar irodalom, Magyar nyelv és irod. szak vmely kurzusa, Művészettörténet, Olasz nyelv, Szakdolgozatírás, Színháztörténet, Tarot kártya oktatás

További információ

 

 

Varga Bogi

Bemutatkozás

Rólam: Portugál nyelv, kultúra és irodalom szakon végeztem alap és mesterképzésen. Tanulmányaim során egy szemesztert Porto-ban, valamint a Zöld-foki-szigeteken töltöttem.
Az elmúlt öt évben dolgoztam nyelviskolánál és marketingesként is, emellett folyamatosan vállaltam magánórákat. Idegenvezetőként angol és portugál nyelven viszek csoportokat. Egy éve kezdtem az ELTE-n a doktori képzést, a volt portugál gyarmatok történetével kapcsolatos témában.
A tanítást inkább hobbinak, mint munkának tekintem, izgalmas kihívás megtalálni, hogyan lehet legjobban motiválni a diákot, milyen módon lehet a leginkább fejleszteni nyelvtudását. Számomra is ugyanakkora sikerélmény ha valaki meg tud és meg mer szólalni az adott nyelven, közös munkánk eredményeként.

Az órákról: Nem egy konkrét könyvet, tananyagot használok, az órákat mindig a diák igényei és képességei szerint alakítom. A nyelvtanulás végső céljától függően tanulunk szókincset és nyelvtani finomságokat. Gyakran hozok aktualitásokat, újságcikkeket és híradó részletek, hogy ne csak a nyelvvel, hanem az adott nyelvet beszélő országok valóságával és kultúrájával is megismerkedjen a diák.

Számlaképes magántanárként vállalok korrepetálást, nyelvvizsgára való felkészítést, vagy ha a munkád miatt, esetleg hobbiból szeretnéd fejleszteni nyelvtudásodat.
Portugált minden szinten vállalok. Emellett akkor is keress ha már régóta szenvedsz az angollal, vagy ha portugálosként szeretnéd pár hónap alatt elsajátítani a spanyol nyelvet.

4000 Ft/60 perc, 5500 Ft/90 perc
Csoportos órák 2-4 főig 3000 Ft/fő

Ha bármi kérdésed van, írj, vagy hívj bátran!
E-mail: vbk0627@gmail.com

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest IX. kerület, a Kálvin tértől 5 percre
Telefonszám:
06-30/571-2361
Tanít saját helyszínen?
IX. kerület, a Kálvin tértől 5 percre
Házhoz megy?
megegyezés alapján
Vállal csoportos oktatást?
4 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok4000 Ft / 60 perc
Portugál nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok4000 Ft / 60 perc
Spanyol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok4000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső