Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Józsa Szabolcs

Analízis, Differenciálszámítás, Gazdasági matematika, Integrálszámítás, Kémia, Kombinatorika, Kvantitatív módszerek, Matematika, Matematikai statisztika, Mátrixszámítás, Operációkutatás, Statisztika, Valószínűségszámítás

További információ

 

HU.PRIVATESTUDENT.CLUB

Angol nyelv, Német nyelv

További információ

 

Török Csaba HATÉKONY ÉS LELKIISMERETES OKTATÁS, TEHETSÉGGONDOZÁS AZ ASTORIÁNÁL, ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS!

Analízis, Atomfizika, Bevezetés a matematikába (ELTE), Csillagászat, Differenciálegyenletek, Differenciálgeometria, Differenciálszámítás, Dinamika, Diszkrét matematika, Értékpapírszámtan, Fizika, Fizika idegen nyelven, Gazdasági matematika, Hőtan, Integrálszámítás, Kémia, Kémiai számítás, Kombinatorika, Komplex függvénytan, Komplex számok, Kvantitatív módszerek, Lineáris algebra, Matematika, Matematika alapjai (ELTE), Matematika idegen nyelven, Mátrixalgebra, Mátrixszámítás, Mechanika, Operációkutatás, Optimumszámítás, Statisztika, Számelmélet, Valószínűségszámítás, Véges matematika

További információ

 

 

Udvardy Zsuzsa DIPLOMÁS NYELVTANÁR A XI. KERÜLETBEN, SKYPE ÓRÁK IS!

Bemutatkozás

Diplomás, az ELTE angol szakán végzett, nagy tapasztalattal rendelkező tanár vagyok, aki több éve foglalkozik angol tanítással, vizsgára való felkészítéssel. Óráimon igyekszem barátságos, elfogadó légkört teremteni. Egyénre szabott órákat tartok, mely illeszkedik a diák tudásához, tanulási stílusához, és céljaihoz. Nem hiszek abban, hogy csak egyetlen üdvözítő módszer létezik a nyelvoktatásban- hiszen mindenkinek mások az erősségei, illetve elakadásai. Amit fontosnak tartok az az együttműködés mind a tanár, mind a diák részéről. Személy szerint sok energiát fektetek abba, hogy a tanítványaim ne érezzék nyűgnek a tanulást, de az is fontos, hogy a diákom is tegyen energiát saját tudásának bővítésébe. Az instant eredményekben, a csoda várásban nem hiszek, ahogy abban sem, hogy 3 hét alatt meg lehet tanulni 2 nyelvet anyanyelvi szinten. Nyelvvizsgára való felkészítést minimálisan három hónappal a vizsga előtt vállalok. Az első próbaóra ingyenes. Itt kiderül, hogy tudunk-e egyáltalán együtt dolgozni. Ha, igen, akkor megbeszéljük a célokat, lehetőségeket, időkeretet. Minél terhelhetőbb (otthoni feladatok,egyéni gyakorlás) egy diák, annál gyorsabb eredményt lehet elérni.
Amiben segíteni tudok:
Felkészítelek nyelvvizsgára, ha a diplomádat szeretnéd már végre a kezedben látni, le szeretnél érettségizni, vagy szeretnél felsőoktatásba menni, vagy a munkahelyeden kell kommunikálnod, állásinterjúra kell menned, esetleg egyszerűen szinten szeretnéd tartani a tudásod vagy csiszolgatni.
Alapvetően azt gondolom a nyelvtanulásról, mint mindenről, hogy energia befektetés nélkül nincs eredmény, mely mind a diák, mind a tanár részéről felkészülést, együttműködést kíván.
Ahogy az angol mondja: "No pain, no gain".
Online oktatást szóbeli vizsga felkészítéskor, illetve beszéd gyakorlása végett tartok. Magán órákat a XI. kerületben tartok a 4 metró végállomásától 7 percre. Házhoz csak Gazdagréten, Őrmezőn, és a Sasadi út környékén megyek általános iskolás, vagy gimnazista tanulókhoz 2X45, vagy 2X60 percre.

 

 

 

Adataim

Cím:
1118 Budapest, Beregszász út
Telefonszám:
06-70/450-4702
Tanít saját helyszínen?
Budapest XI. kerület, Beregszász út
Házhoz megy?
Budapest XI. kerület
Vállal csoportos oktatást?
2 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv4500 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső