Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Földesi Andrea

Analízis, Gazdasági matematika, Matematika, Operációkutatás, Valószínűségszámítás

További információ

 

 

Enrique Chang - native English teacher from California

Bemutatkozás

I am a native English speaker, even though my name is a bit “different” I grew up in New York, Texas and Northern California (in that order). During my career I was a scientist, a salesman, a marketeer and recently a teacher. I have previously taught many non sales or marketing students skill sets that are essential to climb up the employment ladder.

I use a mixture of relevant conversational topics customized to the student’s main learning goal that allows him/her to learn the topic with ease. I believe that if you use topics or event that are of interest to the student it becomes fun and curiosity makes them continue the learning process. The style is similar to when to tell a bedtime story to a child and he wants to stay awake to hear the ending.

If I know the final objective or goal of the student I can customize the teaching method, materials and style to accelerate his/her learning. I try to avoid a structural, monotonous “follow the syllabus” approach. Learning should be fun. It is known as non conventional learning.

The style I used has been field proven to be engaging, with a high absorption and retention rate of the taught material.

Students, who want to learn more or improve on English, sales, marketing, job interviews, business etiquette, using proper words in a conversation, learning idioms are more than welcome to attend. Children that have rudimentary grasp of the English language are also encourage to participate.

We believe in the “ try it before you buy it” approach so we offer the first class for free.

Anyanyelvű amerikai nyelvtanár vagyok, New Yorkban, Texasban és Észak-Kaliforniában nőttem fel (ebben a sorrendben). Pályafutásom során először kutató, majd értékesítő, később marketinges és közelmúltban tanár voltam. Eközben sok nem-sales hátterű vagy éppen sales-marketing hallgatót tanítottam különböző kurzusokon, amik elmondásaik szerint hozzásegítették őket hogy előrébb lépjenek a karrierjükben.

Az óráimon a diákjaim tanulási céljaira összpontosított társalgási témákat használok, amelyek elősegítik, hogy könnyedén magukénak érezzék az órát. Úgy gondolom, ha olyan témákat vagy helyzeteket használunk, amelyek érdekesek a diákok számára, a tanulás szórakoztatóvá válik, és a kíváncsiság miatt a tanulási folyamat erőfeszítés nélkül folytatódik. Volt diákjaim szerint a stílusom sokszor hasonló ahhoz, hogy mikor egy gyermeknek mesélünk izgalmas mesét, és ő akar ébren maradni, hogy része legyen a mesének.

Ha már tudom a diák angol tanulással kapcsolatos célját vagy céljait, testre tudom szabni a tanítási módszert, az anyagokat és a stílust a tanulás felgyorsításához. Megpróbálok elkerülni minden merev struktúrát és monoton "kövessük a tantervet" megközelítést. A tanulás legyen szórakoztató. Ezt hívjuk nemformális tanulásnak.

A módszereim később a való életben is hatékonynak bizonyultak, az anyag az érdekessége miatt könnyen megragad és a relevanciája miatt később is jól használható volt.

Szívesen látom a diákokat, akik többet akarnak tanulni vagy javítani szeretnének az angoljukat, értékesítési vagy marketing tapasztalatokat szeretnének szerezni, állásinterjúkra szeretnének felkészülni, vagy megismerkedni az üzleti etikettet, vagy akár csak a megfelelő szavakat szeretnék használni minden beszélgetésnél. Szintén szívesen tanítok gyerekeket akik az angol alapjaival már korábban megismerkedtek.

Azt gondolom, hogy mindent ki kell próbálni mielőtt megvennénk, így az első órám is minden esetben ingyenes.

 

 

 

Adataim

Cím:
1077 Budapest, Izabella utca
Telefonszám:
06-20/823-4589
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/dineandlearnprogram
Weboldal:
https://happyendingscourses.com/
Tanít saját helyszínen?
igen
Házhoz megy?
igen
Vállal csoportos oktatást?
6 fő
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Angol nyelv Középfok, Felsőfok, Speciális nyelv3500 Ft / 65 perc
Marketing Főiskola, Egyetem3500 Ft / 65 perc
Spanyol nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok3500 Ft / 65 perc
Szállodai ismeretek angolul Főiskola, Egyetem3500 Ft / 65 perc
Tárgyalási és értékesítési techn. Főiskola, Egyetem3500 Ft / 65 perc
Turizmus, vendéglátás angolul Főiskola, Egyetem3500 Ft / 65 perc
Üzleti kommunikáció Főiskola, Egyetem3500 Ft / 65 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső