Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Dr. Lajtai Katalin

Adózási ismeretek, Elektronikus adóbevallás, Elemzés / Ellenőrzés, Gépi könyvelés, Könyvvitel, Pénzügy, Pénzügyi számvitel, Számvitel, Számvitel (vállalkozói)

További információ

 

Wachulik Béla SKYPE-OS ÓRÁK TÖRTÉNELEM, NÉMET, ANGOL

Angol nyelv, Földrajz, Földrajz idegen nyelven, Német irodalom, történelem, Német nyelv, Történelem, Történelem idegen nyelven

További információ

 

Török Csaba HATÉKONY ÉS LELKIISMERETES OKTATÁS, TEHETSÉGGONDOZÁS AZ ASTORIÁNÁL, ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS!

Analízis, Atomfizika, Bevezetés a matematikába (ELTE), Csillagászat, Differenciálegyenletek, Differenciálgeometria, Differenciálszámítás, Dinamika, Diszkrét matematika, Értékpapírszámtan, Fizika, Fizika idegen nyelven, Gazdasági matematika, Hőtan, Integrálszámítás, Kémia, Kémiai számítás, Kombinatorika, Komplex függvénytan, Komplex számok, Kvantitatív módszerek, Lineáris algebra, Matematika, Matematika alapjai (ELTE), Matematika idegen nyelven, Mátrixalgebra, Mátrixszámítás, Mechanika, Operációkutatás, Optimumszámítás, Statisztika, Számelmélet, Valószínűségszámítás, Véges matematika

További információ

 

 

Kecskeméti Eszter KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELIRE FELKÉSZÍTÉS MATEMATIKÁBÓL ÉS MAGYAR NYELVTANBÓL

Bemutatkozás


A PPKE magyar szakán végeztem, utána felvételt nyertem az ELTE matematika szakára. Ezen kívül emelt szintű grafológia vizsgával rendelkezem, melynek segítségével a tanítvány "lelkiállapotát" is figyelembe veszem, és igyekszem megtalálni a számára legmegfelelőbb módszert. Már gimnazista korom óta korrepetálok matekot. Tanítványaim általában nem a "matematika rajongói" közül vannak, céljuk inkább, hogy ebből a tantárgyból is teljesítsenek. Tapasztalatom szerint a legtöbbjük az alapoknál vesztette el a fonalat, így azokat kezdem pótolni miközben haladunk az aktuális anyaggal. Sok éves tapasztalatom van általános iskolások és középiskolás diákok jobb jegyhez segítésében, illetve középszintű érettségire való felkészítés terén. Várom azon diákok jelentkezését, akiknek nem kedvence a matematika, de céljuk, hogy megértsék és javítsanak.
Ezen kívül várom azokat a gyermekeket,akik felvételizni szeretnének 6 osztályos , illetve 4 osztályos gimnáziumba. MATEMATIKA ÉS NYELVTAN egy helyen.

 

 

 

Adataim

Cím:
Budapest, V. kerület
Telefonszám:
06-20/475-6387
Tanít saját helyszínen?
otthon
Házhoz megy?
nem
Vállal csoportos oktatást?
2 fő
Vállal online oktatást?
nem

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Magyar nyelvtan Általános iskola2500 Ft / 45 perc
Matematika Általános iskola, Középiskola, Érettségi / Felvételi3000 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső