Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

TANÁRT KERESEL?

Több száz magántanár hirdetése egy helyen

Egyszerű, gyors, ingyenes keresés

TANÍTANÁL?

Több ezer sikeres közvetítés

Több mint 10 éves tapasztalat a magántanár-közvetítésben

Cservenyi-Jakabovits Zoltán, hatékony és gyors tanulás közös kialakítása, érettségi és bármilyen vizsgafelkészülés egy hónapon belül

Dyslexia, ~graphia, ~calculia, Biológia, Kémia, Gyorstanulás, Fizika, Történelem, Matematika, Képességfejlesztés, Angol nyelv, Német nyelv, Sakk, Tanulásmódszertan

További információ

 

 

Barta Aranka

Bemutatkozás

Sok éven át tanítottam kéttannyelvű középiskolában, ill. kéttannyelvű (német-magyar) gimnáziumban. Néha szinkrontolmácsként dolgoztam nemzetközi konferenciákon.
Nagyon szeretek tanítani. Amellett, hogy eddig minden diákom leadta a közép, vagy a felsőfokú nyelvvizsgát, sikeresen érettségiztek, legnagyobb élményem egy nemzetkozi konferencia volt Bécsben, ahol 17 ország tanárait ismertettem oktatásom módszerével, amely szerint a német nyelv modern tanítási módszerében alkalmazom a drámapedagógia elemeit.
Az improvizálás, szövegek lejátszása, intéznivitás, a nyelvtan mint eszköz elősegítik a valódi nyelvtanilag helyes kommunikáció kialakulását, egyben fejlesztvén a helyesírás, fogalmazás stb. elsajátítását is. Óráimra jellemző az intenzívitás, amely alatt nem a nagy óraszámot, hanem kevés idő alatt a lehető legtöbb anyag elsajátítását értem.
Nagyon szeretek a kicsikkel foglalkozni, akiket egy játékos, mesés elemekkel tarkított világba pottyantok, s alig veszik észre, hogy közben egy idegen nyelvet sajátitanak el. Az eredmény nagyszerű!
Vállalok német nyeloktatást minden szinten, korrepetálást, felkészítést a német nyelvvizsgák mindegyik szintjéhez, valamint német irodalmat és történelmet német nyelven.

 

 

 

Adataim

Cím:
1073 Budapest, Kertész u.
Telefonszám:
06-70/570-5394
Tanít saját helyszínen?
Bp. 7. ker. Kertész u. és Híradó kávézó Bp. 7. ker.
Házhoz megy?
7. ker. és 6. ker.
Vállal csoportos oktatást?
legfeljebb 2-3 személy
Vállal online oktatást?
igen

 

Tanított tárgyaim

TárgySzintÓradíj
Német irodalom, történelem Szint nélkül3500 Ft / 60 perc
Német nyelv Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok3500 Ft / 60 perc

Üzenet küldése

Név:
E-mail:
Üzenet:
 
Ellenőrző kód:
 

 

 

TUTI magántanár-közvetítő - országos magántanár-adatbázis, magántanár kereső