Belépés

TUTI magántanár-közvetítő
Országos magántanár adatbázis

 

Sima Éva

Angol nyelv, Német nyelv

További információ

 

MATEMATIKA­ és INTELLIGENCIA-kutató, órákat ad – ÓVODÁTÓL EGYETEMIG! Herbály Attila

Matematika, Matematika idegen nyelven, Matematikai logika, Algebra, Ábrázoló geometria, Analízis, Fejlesztés, Fejlesztőpedagógia, Gazdasági matematika, Geometria, Gráfelmélet, Kombinatorika, Komplex számok

További információ

 

Kiss Fruzsina

Lineáris algebra, Komplex számok, Algebra, Vendéglátóipari gazdaságtan, Differenciálegyenletek, Komplex függvénytan, Statisztika, Valószínűségszámítás, Analízis, Gazdasági matematika, Matematika, Kémia, Numerikus analízis, Differenciálgeometria, Differenciálszámítás, Kombinatorika, Mátrixszámítás, Operációkutatás, Integrálszámítás, Mikroökonómia

További információ

 

 

Szeretettel köszöntünk a TUTI magántanár-közvetítő weboldalon!

 

A tutimagantanar.hu országos magántanár kereső oldalt azért hoztuk létre, hogy segítsük a magántanárok és a tanárt keresők egymásra találását.

Magántanárt keresel?

A tutimagantanar.hu oldalon több mint 500 magántanár hirdetését találod kb. 250 tantárgyból. Egyszerűen, gyorsan, ingyenesen, regisztráció nélkül tudsz keresni a magántanár adatbázisban, legyen szó akár angol tanárról, német nyelvtanárról, matekot korrepetáló tanárról vagy a legkülönfélébb tantárgyakról. Szerepel a tanárok elérhetősége is a honlapon, a legszimpatikusabb oktatókkal fel is tudod venni a kapcsolatot és már be is jelentkezhetsz az első órára. Nyelvvizsga? Érettségi? A legjobb helyen jársz! A Tanárt keresek menüpontra kattintva meg tudod adni, hogy milyen tantárgyból keresel magántanárt, honnan és hogy esetleg online oktató tanárt keresel-e. A Keresésre kattintva a következő oldalon egyéb szempontok alapján is tudsz szűrni.

Magántanár vagy? Tanítványokat szeretnél?

Hirdess a tutimagantanar.hu oldalon. Jelentkezz magántanár kereső adatbázisunkba a Jelentkezem tanárnak menüpontra kattintva és részesülj a napi több száz látogató nyújtotta előnyökből. Egyetemi/főiskolai tanulmányaid vagy tanári állás mellett jelentős kiegészítő jövedelemre tehetsz szert magántanítással. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a magántanár-közvetítésben. Sok száz magántanár partnerünktől kaptunk pozitív visszajelzéseket, sokan rengeteg tanítványra leltek az oldal által. Tapasztalatunk szerint a jó hirdetéssel rendelkező magántanárok sokkal több megkeresést kapnak. A Hasznos infók menüpontban ötleteket, tippeket találsz a hirdetés szövegére vonatkozóan, ill. ott olvashatsz a különböző kiemelési lehetőségekről is.  
2016. augusztus 3-tól a 6 és a 12 hónapos regisztráció mellett már 3 hónapos regisztráció is rendelhető.

A regisztráció ára már az első tanítvány első néhány órája után megtérül!
Várjuk a jelentkezésed. Kattints ide a regisztrációhoz! 

 

Vajon megéri hirdetni a tutimagantanar.hu oldalon? Nézd meg néhány magántanár partnerünk véleményét!

 

 

Regisztrálni szeretnél magántanárként?

Kattints IDE és töltsd ki a jelentkezési lapot

vagy kattints IDE, töltsd le a regisztrációs adatlapot és küldd vissza e-mailben az
info@tutimagantanar.hu címre.


 Hogyan hirdess úgy, hogy sok-sok tanítványod legyen? Mi a sikeres hirdetés titka?

Ha kíváncsi vagy rá, kattints a Hasznos infók menüpontra!

 

Magántanár-keresés

Kérlek, add meg a keresett tárgyat és helyszínt vagy online oktatást!

 

 

TUTI Magántanárok a Médiában!

Kattints ide és nézd meg a velünk készült TV interjút!

 

Látogatók száma 2005. február 5. óta:
2099995